Актьори

Халил Ибрахим Джейхан похвали партньорката си Мелиса Дьонгел в сериала Мръсна кошница

Много фенове на телевизионни сериали са останали с проекта Kirli Sepeti (Мръсна кошница), който се излъчва в неделя вечер. Проектът, чиито рейтинги продължават да са добри и има стабилна класация, постигна този успех с усилията на голям актьорски състав.

Мелиса Дьонгел и Халил Ибрахим Джейхан са сред успешните актьори в сериала.

Тази нова сериална двойка, за която се говори много в социалните мрежи поради това, че са партньори в историята, е сред най-забележителните партньори в последния период.

Въпреки че зрителите на сериала Kirli Sepeti споделиха много негативни коментари за образа на Айлин, изиграна от Мелиса Дьонгел, те са доволни от хармонията на двамата млади актьори.

Дуото, превъплътило се успешно в образите на Айлин и Мурат, гостува на Хакан Гендже, един от авторите на вестник Хюриет, в предаването му в YouTube.

След като Halil İbrahim Ceyhan блесна с проекта за ежедневни телевизионни сериали, наречен Emanet, сега той намери добра роля в предизвикателен проект като Kirli Sepeti, който среща публиката на Fox TV, един от основните телевизионни канали.

Актьорът, който продължава бързо да се изкачва по кариерната стълбица, заяви, че с партньорката му Мелиса Дьонгел са се разбирали много добре на снимачната площадка и направи следното изявление:

„Когато видях Мелиса за първи път, тя винаги имаше тази енергия. Мислех, че ще има студенина, тъй като никога не я бях срещал, но Мелиса ме посрещна така, сякаш се познаваме от 40 години. Чувствах се много добре тази енергия, почувствах се отпуснат и осъзнах, че тя е човек, с когото мога да работя удобно. След това напредна много добре, нашата енергия е много добра и нашата партньорска енергия също е много добра.“

Halil İbrahim Ceyhan заяви, че неговият партньор е различен на екрана, но той е напълно различен човек в личната сфера и отправи следната похвала:

„Наистина Мелиса е съвсем различен човек. Тя е съвсем различен човек в положителен смисъл. Чувстваш облекчение, когато видиш Мелиса на снимачната площадка. Няма за какво да се деморализираме, но понякога хората могат да отидат на снимачната площадка в лошо настроение. Те могат да видят 25 процента от Melisa на екрана. „Тук има съвсем различен потенциал.“

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.