Актьори

Гюлай Йоздем (Икбал) се сбогува с „Наследство“ и с какъв прякор е известна

Известната водеща Гюлай Йоздем започва своята телевизионна актьорска кариера с нашумелия сериал „Наследство“.

Гюлай се записва да учи машинно инженерство, но изоставя тази специалност, тъй като усеща, че това не е нейното. Започва професионалната си кариера в радиото. Работила е в няколко радиостанции и гласът й става разпознаваем. Прехвърля се към телевизията като водеща на новини и става известна като „брюнетката, сложила край на господството на блондинките в телевизионните новини“.

„Когато работих като водеща, първото нещо, което правих сутрин, беше да включа телевизора и да следя новините. Четях вестниците и рубриките. Подготвях се много добре, за да водя вечерните новини“.

Красавицата взима уроци по актьорско майсторство в Акамедията „Пана“. Участва в музикален видеоклип и във филма Çakallarla Dans 5. Появява се на екрана като телевизионна актриса с ролята на лошата Икбал в сериала „Наследство“.

Въпреки че играе отрицателна роля, актрисата печели сърцата на зрителите с добрата си игра. Гюлай напуска сериала в 197. оригинален епизод заради сценария. Тя се бори със сестра си, пада отвисоко и умира.

Гюлай Йоздем сподели публикация в профила си в Instagram, след като героинята й се сбогува със сериала.

„Сбогом, Икбал, сбогом „Наследство“, „Карамел Япъм“, Назмийе Йълмаз, Севда Кайгусуз. Благодаря ви, че направихте възможно това уникално изживяване. Моят скъп учител Айхан, който ни мотивира всеки ден като учител, пълен с търпение и състрадание. Моят скъп учител Серкан, който направи деня ми красив със своята супер енергия.

На всички мои приятели от екипа… Безкрайни благодарности на нашата публика, която ни следва всеки ден.. 🙏 И благодаря за това необикновено приключение.“

Актрисата има един развод зад гърба си. Нейни хобита са плуването, пътуването, грижите за животните. Води семинари по дикция.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.