Актьори

Гонджа Вуслатери очаква дете

37-годишната турска актриса Гонджа Вуслатери, позната на българските зрители като Шуле от драматичната сага „Майка“ и Дерин от криминалната поредица „Моята опасна жена“, е бременна с първото си дете. Според публикациите в пресата Вуслатери е в третия месец от бременността си и подготвя скорошна сватба със своя партньор, с когото живеят в общ дом от около половин година.

Гонджа е от актрисите, които винаги са признавали, че нямат намерение да стават майки. „Децата ме обичат. Дори педагозите, с които работихме в сериала „Майка“, бяха изненадани от подхода ми към тях. Моята мечта обаче винаги е била да бъда приемен родител“, споделя Гонджа в свои интервюта.

Наскоро актрисата бе поканена да се присъедини към актьорския състав на новата поредица „Връзките на съдбата“ с Айча Айшин Туран и Серкан Чайолу в главните роли, но впоследствие изненадващо отказа предложението. Последната й изява пред камера до момента е в епизод от криминалната драма „Друг човек“ с Ханде Ерчел и Бурак Дениз.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.