Актьори

Голям успех за Недим от „Безмилостен град“

В момента Беркер Гювен се снима в “ Пламък“

Анализаторската фирма „Somer“ предостави данни за най-популярните  в момента „серийни екранни двойки“ в Турция, които местните медии веднага тиражираха.

Първото място е заето от двойка от телевизионния сериал  „Alev Alev“/ „Пламък“ – Хазар Ергучлу и Беркер Гювен, който в момента българските зрители гледат като Недим в турската поредица „Безмилостен град“.

„Пламък“, който стартира в Турция на 5 ноември 2020 г., е римейк на френския сериал „Базар на благотворителността“ и разказва за избухнал пожар по време на благотворителен базар, на който присъстват светски жени от Истанбул.

Много от тях загиват в огъня, а други оцеляват, но са тежко ранени.

След пожара животът на оцелелите се променя.

Беркер Гювен се превъплъщава в образа на Искендер Каябейли – любимецът на всички млади момичета със своя имидж на бъдещ голям медиен бос.

Втора позиция в тази класация заемат Арас Булут Ийнемли и Дамла Сьонмез от „Чукур“/“Ямата“. На трето място са Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн, която наскоро се присъедини към кастата „Дъщерята на посланика“, след като Неслихан Атагюл го напусна по здравословни причини.

На четвърто място са Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Анализатори посочват, че двойката е много по-популярна в чужбина, отколкото в Турция. В много страни героите от поредицата „Почукай на вратата ми“ заемат водещи позиции.

Анализаторите подчертават още, че при класацията са  взели предвид популярността на тези екранни двойки в социалните мрежи и в различни интернет платформи.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.