Актьори

Гьокхан Алкан започва новия си сериал „Пепелна приказка“ със страхотен морал!


Гьокхан Алкан се готви да се срещне отново с феновете си с новия сериал на TRT1, наречен Пепелна приказка (Kül Masalı). Историята, в която Севда Ергинчи играе главната женска роля, се откроява като силна любовна история.

Гьокхан Алкан, който ще се срещне с публиката като Арат Гирайлъ, син на богато семейство, ще се появи пред феновете си като силен, но в същото време романтичен мъж със страстна любовна история.

Гьокхан Алкан, който привлече голямо внимание с телевизионния сериал Kalp Atışı, е известен със своите забележителни телевизионни сериали като Kocamın Aile, Seviyor Seviyorum и Kalp Yarası. Припомняме, че тези продукции се излъчват и в чужбина в широка география.

Тези сериали бяха причината за силната фенска подкрепа на Гьокхан Алкан в чужбина. Актьорът е много популярно име в Испания, а новият сериал Ash Tale се очаква с нетърпение и в чужбина.

Също така беше забележително развитие, че Гьокхан Алкан получи награда на местно събитие, проведено в Испания преди излъчването на сериала Пепелна приказка, който все още се снима.

На церемонията по награждаването той каза: „Много съм щастлив, че съм тук. Голям интерес беше проявен към Гьокхан Алкан, който каза: „Много ви благодаря, че ме смятате за достоен за тази награда и искам да я получа от името на майка ми и сестра ми.“

Гьокхан Алкан, който беше много доволен от наградата, която получи на местно събитие, проведено в град Гранада, зарадва и феновете си в чужбина.

Необходимо е да се напомни колко важен е международният успех на новия телевизионен сериал, наречен Пепелна приказка. Много турски сериали привличат широка аудитория в чужбина и това прави телевизионните оператори още по-амбициозни в подкрепата на проектите.

Можем да кажем, че голямата фен база както на Гьокхан Алкан, така и на Севда Ергинджи в чужбина ще бъде важна сила за поредицата Пепелна приказка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.