Актьори

Гаджето на Еда Едже я засипа с целувки


Еда Едже, централната актриса от сериала „Опасно изкушение“, сподели от профила си в социалните мрежи моментите, в които любимият й, баскетболистът Бурахан Тунджер я задушава с целувки. Публикацията на Eджe бързо се превърна в гореща тема в социалните мрежи. Феновете потвърждават, че ще я запомнят с ролята си на Йълдъз в сериала „Опасно изкушение“, излъчван по екраните на FOX TV.

Еда Едже е приятелка на баскетболиста Бурахан Тунджер от няколко години. Тя сподели, че е много влюбена в Бурахан. Дуетът, който изживяваше връзката си далеч от очите на публиката, преживява романтични моменти.

Бурахан обсипа с целувки Еда в публикувано видео.

Еда Едже  постна в социалните мрежи романтични моменти с Бурахан. В акаунта си в Инстаграм, Едже има 6,7 милиона последователи. Тя сподели моментите, в които нейният любим Бурахан Тунджер я задушава с целувки. Актрисата, която не споделяше много досега за любимия си, добави към видеото бележката: „Неговата любов е стълбът на нашия дом и врагът на социалните медии“. Казаното от Еда Едже стана вайръл и започна да се споделя от потребителите на социалната медия. И за кратко време достигна до милиони потребители. Феновете се радват на дългата връзка на Еда и на силната любов, която изпитват двамата влюбени.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.