Актьори

Фуркан Андъч се завръща на екран

Харизматичният артист Фуркан Андъч, познат у нас от хитовите поредици „Мерием“ и „Навсякъде ти“, е ангажиран с главната роля в нов драматичен сериал. Проектът с работно заглавие „Далеко от звездите“ ще акцентира върху неугасващата любов между Гюнеш и Рюзгяр, която започва още в детските им години и преминава през поредица от обрати и изпитания, след като Рюзгяр е несправедливо обвинен за смъртта на бащата на Гюнеш.

За екранна партньорка на Фуркан е избрана красавицата Бурджу Къратлъ, която се завръща на снимачната площадка след дълго отсъствие. Последната й изява пред камера е в рейтинговата сага „Любовта на Мави“ (2016 – 2018), където изпълнява главна роля.

Фуркан от своя страна доскоро бе ангажиран със снимките на криминалния интернет сериал „Пустош“. През изминалата година той партнира на младта звезда Мирай Данер в драмата „Черна дъска“.

Работата по „Далеко от звездите“ вече е в разгара си, а премиерата му ще се състои до няколко седмици. Първоначално се очакваше проектът да бъде излъчен по канал FOX. Заради неразбирателство с продуцентската компания „O3 Medya“ обаче снимките бяха отложени за известно време и бе взето решението сериалът да бъде показан по ATV.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.