Тв новини

Финал на сериала „Мрежа от лъжи“


Дерин намушква Волкан с нож.

Асия е уплашена, заради контузията на Волкан. Най-много я притеснява, че синът й ще остане без баща. Асия с нетърпение очаква Волкан да се събуди и да се възстанови. Но сега търпението й се изчерпа и тя ще направи всичко възможно, за да „събуди“ Волкан истински. Тя знае, че всички действия на Волкан засягат сина им. Сега той трябва да вземе решение, което се отнася и за Али.

Дерин беше на ръба на скалата и погледна надолу. Асия разбра какво е намислила и се опита да спре Дерин. Но Дерин не може да си представи живота без Волкан, който, както се оказа, все още обича Асия. Но в този живот съществува и друга възможност, в която Волкан обича Дерин, точно това си мисли тя. Там те могат да станат истински щастливи.

Волкан е арестуван и трябва по някакъв начин да се измъкне от това злополучно място. Но за да се случи това, Дерин трябва да дойде и да свидетелства в полза на Волкан. Само така той може да изчисти името си и моли Асия да му помогне за това. Но Асия идва при Волкан с не много добри новини. Всичко се развива по такъв начин, че Волкан няма да може да излезе от затвора дълго време …

Минава време

Волкан излиза от затвора. Моли се на Асия да се върне при нея. Асия е категорична. Отказва. Волкан опитва да се хвърли под една кола. Асия се връща взима го с колата и го завежда до дома му. Оставя му малко  пари и си тръгва.

Минават 2 месеца

Волкан се скита немил-недраг като клошар по улиците.

Деря се събира с Кадир.

Гюнюл се качва на собствената си яхта, заедно с Джавидан и потегля на пътешествие.

Дерин разговаря с Онур. Там е и дъщеря й Зейнеп. Онур й прави предложение за брак. Тя приема.

Асия се качва на самолета и отлита за Лондон при сина си.

Минават 20 години

Порасналите Али и Зейнеп са на гроба на Волкан. Те двамата са много близки и почитат паметта на баща си.

Асия се връща от Лондон при сина си.

Финал

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.