Актьори

Феза Дживелек хвана радара на социалните мрежи в сериала „Боровинков сироп“

Сериалът Шоу, наречен Боровинков сироп, се излъчва в петък вечер и продължава да постига много силни рейтинги.

Най-важната причина за успеха на сериала може да се каже, че историята е много впечатляваща и актьорите се превъплъщават успешно в ролите си.

Мелис Чивелек пише сценария на сериала Боровинков сироп. И така, тя е майката на Феза Дживелек. За много фенове на сериала образът на Нилай, изигран от Феза Дживелек, е досаден и публиката се чувства неудобно, че тя е прекалено въвлечена в историята.

В този момент бяха направени различни твърдения. В социалните медии има вълна от критики, че Мелис Чивелек е написала повече сцени за образа на Нилай, отколкото е необходимо, за да подчертае дъщеря си.

Въпреки че е очевидно, че е безсмислено публиката да се въвлича толкова много в сценарната математика на сценариста, фактът, че образът на Нилай не е много популярен, кара тези критики да се засилват.

Феза Дживелек е обезпокоена от тази ситуация. Актрисата, която се превъплъти успешно в ролята си в първия сезон, отново се представя ефектно.

Феза Дживелек, която беше на радара на социалните медии с темата „майчино торпедо“, заяви, че няма такава ситуация със следните думи:

„Котката нарича черния дроб, до който не може да стигне, нечист. Да, участвах в няколко проекта, написани от майка ми, но дори попаднах в тези сериали чрез прослушвания. „Да бъдем справедливи и равни към всички.“

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.