Тв новини

Феновете определиха коя дама ще напусне „Ергенът“


В епизода довечера Виктор Стоянов няма да се поддаде на емоционалното изнудване на най-емоционалната от участничките – Благовеста Бонбонова, и тя ще отпадне от предаването. Това прогнозират зрители на риалити предаването по bTV. „Благовеста ще си ходи днес“, пишат те в социалните мрежи.

„Защо Благовеста защо пожела да остане? За да гледа как той е щастлив с Александра? Ами пада й се… Пак ще има сълзи. Удължи си агонията, милата. Добре, че не чу какъв разговор имаха Виктор и Алекс, че линейка щеще да й трябва“, разсъждава почитателка на шоуто.

Благовеста е на 31 години, от Ямбол. Избира псевдонима  „Бонбонова“ заради компактните си мерки и сладката си външност. Въпреки провокативната си визия, Благовеста казва, че вижда себе си като образцова съпруга, майка и домакиня. Изживяла огромно разочарование след 9 годишна връзка, Благовеста все още вярва в любовта. Влиза в „Ергенът“, за да изживее своята романтична приказка. Пленена е от усмивката на Виктор и заявява, че няма да се спре пред нищо, за да спечели сърцето му.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Exit mobile version