АктьориТв новини

Феновете на Съла Тюркоглу започнаха да реагират на сериала „Боровинков сироп“!


Съла Тюркоглу стана популярно име с ежедневния сериал, наречен Emanet, излъчван по Kanal 7. Младата актриса, която участва в телевизионния сериал Emanet с Халил Ибрахим Джейхан, взе рисковано решение в края на втория сезон и напусна продукцията и опита късметът му в други продукции.

Съла Тюркоглу, която продължава да прави силни стъпки в кариерата си след сериалите Ağlama Anne, Обещание, Наследство, е в сериала Боровинков сироп от миналия сезон.

Героят на Дога беше много важен в първия сезон. Всъщност феновете на Съла Тюркоглу вярваха, че актрисата е главната женска роля в проекта, в съответствие с образа, даден в първия сезон.

В социалните медии обаче има възражения, че тази ситуация не се приема от сценаристите и че ефективността на героя Doğa намалява с преминаването на главите в историята.

Феновете на Съла Тюркоглу също питат: „Къде е природата?“…

Историята на втория сезон на сериала Боровинков сироп (Cranberry Sherbeti) напредва ефективно. Рейтингите продължават да са добри, но въпреки че тя е една от заинтересованите страни за този голям успех, феновете на Съла Тюркоглу не изглеждат много доволни от настоящата ситуация.

Фенове в социалните мрежи задават следния въпрос на сценариста:

„Скъпи сценаристи, искаме да знаем къде е Дога?“

Не е известно дали това усилие на феновете на Съла Тюркоглу, които смятат, че персонажът Doğa трябва да присъства повече в историята и да бъде на дневен ред ефективно, ще доведе до корекция в сценария, но изглежда, че критиките ще продължат увеличение в социалните медии.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.