Актьори

Феновете на Керем Бюрсин ще бъдат изненадани с новият проект!


Продължава подготовката за филма, който ще върне на снимачната площадка известния актьор Керем Бюрсин. Режисьор на филма, чиито снимки се очаква да започнат скоро, ще бъде Онур Юнлю…

Керем Бюрсин, който ще се превъплъти в образа на Мете, ще се появи пред публиката в адаптацията на руския филм, наречен „Син на богатия“.

Еркан Колчак Кьостендил, Гювен Кърач, Кемал Хюнал и Ахмет Мюмтаз Тайлан също са в актьорския състав на филма.

Керем Бюрсин скоро ще се върне на снимачната площадка с новия филмов проект, където една уникална история ще плени публиката. Феновете му вече споделят вълнението си в социалните мрежи и се чудят в какъв образ ще се превъплъти актьорът.

Керем Бюрсин, който е роден в Истанбул през 1987 г., за последно участва във филма Mavi Mağara (Синята пещера) с Деврим Йозкан.

Докато фактът, че сериалът Ya Çok Seversen продължи 13 епизода през летния сезон, натъжи феновете на актьора, не се знае кога Керем Бюрсин ще се завърне в сериала.

Сюжетът на комедийния филм „Син на богат“ е следният:

Гриша, син на богат бизнесмен, е млад мъж, който си мисли, че може да прави каквото си поиска. В резултат на това, което прави, сега има опасност да влезе в затвора. Баща му, който отчаяно иска да коригира поведението на сина си, прибягва до нетрадиционен метод. Той планира уникален проект със своя стар приятел психолог. Атмосферата на Русия от 19 век е пресъздадена в района на изоставено село. Гриша претърпява инцидент и в резултат на този инцидент той е накаран да повярва, че се е телепортирал в миналото. Тук Гриша, който е в позицията на роб, ще трябва да се научи да общува с хората, да цени простите удоволствия, да работи и да намери истинската любов.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.