Тв новини

Ето какво ще видите днес (26-ти ноември) в „Черна птица“


Картал отива при Али и го пита дали предложението му за позиция във фирмата все още важи. Али му отвръща, че ще му даде друга, по-платена работа, а той веднага се съгласява. Кумру се опитва да издири човека, написал писмо на баща й. Тя открива името на Дервиш, но не намира адреса му. Кузгун се среща с Дила. Тя му предлага всичките си акции в компанията на баща й и имущество, ако той си отиде и ги остави на мира, включително и нея. Заявява му, че не е в безопасност. Тръгва си и го моли да помисли над предложението й. Малко по-късно Дила се прибира у дома. Шермин подслушва разговора й с Бора и чува името на Кузгун. Тя пита Бора какво общо има Кузгун, а Бора й отвръща, че именно Кузгун е убил Шереф. Уведомява я, че Дила е накарала поставено лице да поеме вината, за да спаси Кузгун. Шермин остава шокирана, когато научава, че Ръфат е замесен в убийството на брат й. Бора обещава на Шермин, че Кузгун ще плати за убийството на баща им.

Кузгун се промъква тайно в къщата и търси картата за достъп за офиса на Ръфат. Влиза в спалнята на Дила, но тя влиза вътре и той се скрива. Кузгун напуска къщата и проследява Дила. Двамата се засичат в бар, а Кузгун кара приятелката си да повярва, че срещата им е случайна. Предизвиква я да се изяви на сцената, а през това време изсипва съмнителен медикамент в питието й. На излизане на Дила й прилошава, а Кузгун я отвежда в колата си. Вътре тя припада, а Кузгун взема картата за достъп от чантата й. Маскиран, той влиза в офиса и копира списъка с местата и датите на контрабандните доставки.

Кумру продължава да се опитва да проследи мъжа, който е помогнал на баща й, докато е бил в затвора. Междувременно, Шивачът разбира, че Кумру го търси. Мерием отива при Кузгун и го моли да не се замесва с Ръфат. Той, от своя страна, я предупреждава да пази семейството си от него, иначе всички ще пострадат. Картал получава първата си задача от Али – да превози нелегалния товар. Дила и Кузгун се срещат, а Дила му предава документите за цялата си собственост. Кузгун къса папката и й заявява, че няма да се откаже от плановете си.

Кузгун намира колега комисар на баща си – Емин, и го пита дали иска да арестува Ръфат. Заявява му, че вечерта предстои да бъде превозена контрабанда стока, и го кара да осигури полицейски екип. Али съобщава баща си, че Картал ще работи за тях, като така си осигуряват сигурност, че Кузгун няма да ги предаде. Кузгун пристига във фабриката и вижда Картал. Заявява му, че няма да работи за Али, и го нокаутира, а после го качва в колата си, за да го прибере вкъщи. Един от служителите уведомява Али за случилото се, а той веднага отива в квартала на Кузгун заедно с хората си, които го пребиват пред дома му. Кумру намира брат си в безсъзнание и вика майка си и Картал. Картал заявява, че не му пука за брат му, и отива да довърши работата си за Али.