Тв новини

Ето какво ще видим утре (30-ти декември) в „Истинска любов“

Едуардо обвинява Марта, че се е договорила с Клара на терминала. Афонсо отговаря ядосан на баща си, че отказва да види какво прави Франсишка и че тя е нагласила всичко. Едуардо все още се опитва да разбере защо синът му е длъжник, но без конкретно обяснение отказва да му даде пари.

Клара се среща с Манел и обяснява, че няма нищо общо със закупуването на билетите и че всичко е скроено от Франсишка. Тя се страхува, че мащехата й ще навреди на сестрите й. Манел я успокоява и я информира, че отива да види една къща. Клара му казва за връзката на Афонсо с престъпниците. Манел слуша внимателно и говори с Афонсо, за да разбере повече подробности.

В хостела насред листа от рози и свещи Томане пада на колене, за да предложи брак на Лилиана. Тя е объркана и мълчи.

На следващия ден, след като Едуардо и Франсишка напускат къщата, Клара влиза да посети брат си и сестрите си. Олимпия, камериерката, се прави, че не я вижда, но я предупреждава да не се бави. После Клара отива с Афонсо на срещата му с Рикардо. Той се опитва да убеди братовчедите си да бъдат съучастници в нападението над музея и обяснява, че е твърде обвързан с Лобо, за да откаже да работи за него.

Франсишка среща Телмо, който й дава торба с кокаин.

Франсишка среща Манел във фитнеса и го поглежда с интерес. Себастиао забелязва това, но Манел не го слуша. Клара и Афонсо разговарят в музея, когато влизат Рикардо и Лобо. Афонсо, възмутен, се оплаква на братовчед си. Лобо заплашва Карла, твърдейки, че знае всичко за нея и я моли да го придружи на улицата.

В задната част на музея Лобо поставя пистолет на главата на Афонсо, за да покаже на Клара, че не си играе. Клара се съгласява да си сътрудничи с него.

Лобо изисква от Клара да намери начин да ги вкара в музея. Рикардо предлага братовчед му да им даде паролата си за достъп до музейната система.

Клара няма намерение да си сътрудничи с Лобо и въпреки че Рикардо също е замесен, тя планира да привлече Манел и да накара крадците да бъдат хванати. Обажда се на Манел, но не знае, че подслушвачът на Лобо чува всичко.

В съдебната полиция Пилар коментира пред Карлос, че не могат да идентифицират лицето, което се е опитало да отвлече племенничките му.

Франсишка разговаря с Едуардо, когато Олимпия почуква на вратата и иска да говори с шефа. Тя му показва торба с кокаин, която е намерила в стаята на Афонсо. Едуардо не знае какво да мисли и Франсишка му намеква, че младежът е по-агресивен и нервен и че всичко това са симптоми на употреба на наркотици. Дори предполага, че Афонсо е влязъл в дългове заради наркотици.

Жизела се връща разстроена, тъй като не беше избрана, защото е твърде дебела.

Лилиана решава да се извини на Томане.