Тв новини

Ето какво ще видим утре (30-ти декември) в „Черна птица“


Кузгун отвежда Дила в болницата. Той смята, че може да е бременна, но лекарката казва, че пациентката трябва да избягва стреса. Дила и Кузгун си тръгват от болницата и отиват в старата къща на Дила, където прекарват нощта заедно. На сутринта, докато Кузгун спи, Дила вади решението за развод и го слага на леглото. Малко след това обаче се отказва и го взема със себе си.

Дила се обажда на Селчук и му заявява, че незабавно трябва да й уреди среща с Ферман, тъй като има предложение за него, свързано с Бехрам. Междувременно Мерием отива в ателието на Бехрам и го предупреждава да стои далеч от Кузгун. Али е освободен от затвора с помощта на Ферман, а на излизане се засича с Бехрам, който го чака пред управлението. Снайперисти се прицелват към Али. Шивачът му казва, че знае, че Ферман му помага, и го заставя да отвлече Мерием, ако не иска да умре.

Хората на Али отвличат Мерием. Кузгун получава съобщение дали иска да стане причина за смъртта на собствената си майка. Също като Ръфат Мерием е заключена в товарен контейнер с насочено оръжие, монтирано на вратата. Кузгун светкавично пристига на пристанището и получава обаждане в кой контейнер се намира Мерием. Той има 10 минути, за да спаси майка си. Кузгун заявява на Мерием, че няма да отвори вратата, тъй като знае, че има заложено оръжие. Надир докладва на Али, че Кузгун разрязва контейнера.

Дила посещава Дервиш и го информира, че е готова да предаде Ферман на Бехрам. Кузгун успява да спаси Мерием и за първи път я нарича „мамо“. Седа отива при Картал, а той през сълзи я моли да се разведе с Али, за да бъдат заедно. Али дава на Надир оръжието, с което е застрелян Тео. Казва му, че по него има пръстови отпечатъци, които да послужат за доказателство, че убиецът е Картал. Кумру подслушва разговора. Дила се прибира у дома, а Али й признава, че е похитил Мерием. Тя, от своя страна, му заявява, че Бехрам е внук на Бехрам и са в опасност.

Бехрам показва на Кузгун снимки, от които е видно, че зад отвличането на Мерием стои Али. Кузгун заявява, че ще убие Али, въпреки Дила. На излизане Дила се обажда на Кузгун и му казва, че Бехрам е накарал Али да отвлече майка му. Той обаче я прекъсва и й заявява, че никой няма да го спре. Полицаи пристигат в дома на Мерием и търсят Картал.