Тв новини

Ето какво ще видим утре (27-ми януари) в „Навсякъде ти“


На сутринта Демир намира Селин заспала в градината, измръзнала от студ. Буди я и звъни на Бурак с молба да се срещнат. Демир показва снимките на Бурак и му иска обяснение. Заявява му, че с постъпките си злепоставя фирмата и го заставя от тук нататък да координира действията си единствено с него. Пита го защо пликът се е озовал в ръцете на Селин и го предупреждава да не си играе с доверието ѝ.

Майсторът се запътва към къщата на Селин и Демир, за да поправи електропредаването. Хваща Фирузе и Лейля в двора и разкрива, че именно те са виновни за прекъсването на трансформатора. Сестрите го свалят на земята с електрошок и тръгват да бягат.

Бурак пристига при Селин и я откарва с колата. По пътя започва да се самообвинява и ѝ казва, че е направил всичко с цел да спаси компанията от фалит. В изблик на ярост той натиска газта до краен предел и поставя своя и живота на Селин в опасност. Бурак спира и моли Селин да го разбере, като ѝ заявява, че ще напусне фирмата. Селин го убеждава да не го прави, като го пита къде е отишъл старият смел и решителен Бурак.

Мафиотката Есен отново се обажда на Бурак и го пришпорва да действа по-бързо с прането на парите ѝ.

Дъщерята на Йълдъръм – Алара – идва на среща във фирмата, за да обсъди с останалите детайлите по проектите си. Двете със Селин изпадат в конфронтация поради различните си виждания за реализацията им.

Демир вика Селин в кабинета си и изцяло реконструира макета ѝ, като я заставя до утре да го представи с променен дизайн.

Селин моли Айда да ѝ съдейства, като същевременно я разпита как върви с Ибо, шегувайки се дали вече планират сватба.

Селин решава да помогне на деца, заклещили хвърчилото си на едно от дърветата. Когато слиза, без да иска залита, но в последния момент е спасена от Ведат – приятеля на Демир. Двамата се запознават, а Селин остава очарована от географските познания на новия си приятел и го моли да ѝ помогне с проекта ѝ.

Бурак решава да остане във фирмата и се извинява на Демир, заставен от Есен. Демир го предупреждава, че ако отново използва някого от компанията за користните си цели, ще го уволни.

Мерве получава паник атака и разтревожва колегите си.

Всички се събират и планират да създадат „клиента-чудовище“, с който да разкарат Демир веднъж завинаги от живота си.

Лейля се връща в къщата на Селин, за да провери как е Майстора.

Екипът на операция „Гепард“ търси кой да изиграе ролята на „клиента-чудовище“. Ферух и Айда предлагат да наемат професионален актьор, но Селин взима думата и настоява да дадат шанс на Демир. Това не се приема добре от Мерве и Айда и Селин склонява да се върнат на плана с фиктивния клиент.

Есен продължава със заплахите към Бурак. Той решава да внедри именно нея като „клиента-чудовище“. Демир ненадейно влиза в кафенето и разкрива, че се готви „план гепард“. Любопитен е да разбере за какво става въпрос. Селин се пробва да спаси положението с нелогично обяснение. По-късно Ибо им предлага да се оправдаят с концепция за клиентска стратегия. Бурак го подкрепя.

Алара идва при Ведат в градината и вижда проекта на Селин. Разпитва го за Демир и му иска адреса, под предлог че му готви изненада.

Ибо пита Демир кога се очертава Айда да има почивен ден и му споделя, че иска да я покани на среща. Демир го съветва да изчака, защото в момента във фирмата е много натоварено.