Тв новини

Ето какво ще видим утре (26-ти октомври) в „Черна роза“


Кендал купува колие на Севда.

Баран отива в един хотел. На входа става свидетел на сцена, в която двама младежи нападат едно момиче. Баран влиза в заведението и започва да пие. Момичето е певица в този бар. Докато тя пее, единият от младежите нахлува и я заплашва. Баран се намесва, за да я защити. Човекът насочва пистолет към него. Баран го предизвиква, но онзи няма смелост да стреля. Синът на Ебру удря една глава на нападателя. Той пада и охраната на заведението го извежда. Назлъ (певицата) му благодари. В бара идва полиция и отвежда Баран.

Севда се обажда на Кендал и му казва, че щом всичко е уредено, го чака в хотела. Когато влиза вътре, той вижда Ада и Сердар там. Избухва скандал. Кендал заявява на Ебру, че Ада е с любовника си е в Антеп. Ебру веднага тръгва натам.

Кендал влиза в стаята, към която го насочват от рецепция, Там се появява идва един мъж, току-що излязъл от банята. Кендал звъни на Севда, но тя не си вдига телефона.

Огуз телефонира на Кенан, че Баран е в участъка на Антеп.

Огуз отива в имението.

Баран пита певицата защо е излъгала полицаите, че не познава нападателя. Кенан пристига в участъка и освобождава и двамата. 

Ада съобщава на майка си, че със Сердар ще се оженят. Сердар моли Ебру да разреши да останат в хотела тази вечер. Двамата ще са в отделни стаи, но сега трябва Ада да остане сама. Ебру се съгласява.

Кендал разбира за измамата. Нарежда на хората си да намерят Севда.

Баран настанява певицата в една от къщите на Кенан. Двамата с вуйчо си пият кафе. Кенан изтъква пред Баран, че баща му не е виновен за нищо. Мурат е имал финансови затруднения и Кендал и дядо му са притиснали Мурат в ъгъла. Заради пари са дали детето на Нарин.

Баран отива при Кендал във фабриката. Кендал се ядосва и му показва колко струва. Отваря чувалите с фъстъци. Казва му, че Мурат не е могъл да се откаже от парите, защото е трябвало да задоволи капризите на Ебру. Баран се ядосва и удря Кендал. После го хваща за шията. Започва да го души, но Ръза се намесва и спасява Кендал.

Сибел предупреждава Касъм да не идва повече. Обвинява го, че е пребил приятел на Айше. Той обяснява, че това не е така. Докато двамата се разправят, Айше излиза навън.

Йозлем намира ключа за тайната стая.

Баран се вбесява и отива в склада, като подпалва фъстъците, но преди това заключва вратата…