Тв новини

Ето какво ще видим утре (24-ти юли) в „Мрежа от лъжи“


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 48 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 юли 2023 по bTV Lady.

Асия е убедена, че не е допуснала грешка, че някой ѝ е заложил капан. Кой стои зад всичко това?

Волкан подозира, кой стои за това, а Арас и Асия ще разследват какво се е случило.

Селчук е притиснат да се ожени за Джеран заради бременността ѝ, но той е уверен, че иска да прекара остатъка от живота си с Нил.

Гюнюл ще използва Ипек в плана си за отмъщение срещу Асия.

Голямо напрежение на летището в Текирдак, където полицията не позволява на Асия да се качи на полета си за Лондон, след като срещу нея е подадена жалба. Докторката и Арас се отправят към болницата, за да се изправят срещу фактите. Асия показва на Дерия и Невин изследванията (разбираме, че Асия всеки път си записва изследванията на пациентите), е направила на пациентката и които показват, че има промяна в резултатите.

-Боже мой, цифрите силно се разминават! – казва Асия.

-Асия, не ме разбирайте неправилно, но смъртта на Халюк и вашето решение да заминете за чужбина, всичко така съвпадна, може да сте били малко разсеяна?!

-Г-жа Невин, нима мога да объркам 217 с 85?

-Не!

-Моите записки нямат юридическа сила, но се съгласете, че ако това е грешка на лабораторията, това засяга не само мен, но и цялата болница!

Дерия казва, че Асия е права и трябва да предприемат нещо. Дерия и Невин отиват в лабораторията, за да проверят какво е станало.

Арас идва и казва на Асия, че се е обадил на адвоката си и бързо ще свалят забраната ѝ. Асия му казва, че докато не изчисти името си, никъде няма да ходи.

-Асия, виж ако не можеш да се занимаваш с медицина, то в Лондон може да работиш нещо друго!

-За какво говориш? Аз не съм направила грешка, Арас! Аз не искам да замина в чужбина и да се занимавам с нещо друго!

-Явно, ти не искаш да ме разбереш?!

-Аз, те разбирам Арас! Ти искаш да се махнеш от тук! Да, ти си прав, аз също това искам, но сега не се нуждая от мечти, а от реални действия.

Невин отива в ресторанта на Селчук и му дава ясно да се разбере, че ако не се ожени за племенницата ѝ Джерен, то тя ще махне бебето.

Асия отива в къщата на Волкан и го моли да повика Али.

-Асия, ти какво правиш тук? – прави се на изненадан Волкан.

-Волкан изненадан ли си? Отново нещо се обърка! – отвръща Асия.

-Асия, нали разбираш, че тук не е английски пенсионерски клуб? Отново нещо се е объркало, е сега може да се радваш! – казва ядосана Дерин.

-Именно аз си намерих оправдание! Качих се на самолета, но се сетих, че не съм се сбогувала с Волкан и зарязах всичко и дойдох да се сбогувам с него! – отвръща Асия. -Чу какво искаше, а сега извикай Али?!

-Али не е тук! Той излезе с приятелка! – отвръща Дерин.

-Къде отиде?

-Откъде да знам, аз да не съм му бавачка!

-Къде е Али, Волкан?!

-Аз преди малко дойдох и… щях да се обаждам на Али!

-Не! Аз ви оставих сина си, преди няколко часа, а вие не знаете къде е той! – казва ядосана Асия и си тръгва.

-Поздравления Волкан, може заедно с майка ми да се радвате, че Асия се върна! – затваряйки с трясък входната врата Дерин казва на Волкан.

Волкан изненадан пита Дерин, какво общо има майка ѝ. Дерин отвръща нищо и се качва да види дъщеря си.

Действието се пренася в дома на Асия, където са Али и Ипек. Момичето му признава, че ще трябва да напусне, защото не може да плаща за училището и ще замине за Истанбул при майка си и нейният мъж. Али я моли да не заминава и ѝ признава, че е влюбен в нея и затова не е заминал с майка си. В този момент пристигат Асия и Арас.

Али пита майка си, защо се е върнала. Асия му казва, че е възникнал един проблем, а Арас го уверява, че бързо ще го решат.

Ипек казва на Асия, че се връща в Истанбул при майка си и си тръгва.

Излизайки от дома на Асия, Гюнюл се привиква от прозореца на къщата на Бахар да дойде при нея, защото иска да си поговори с нея. Разбираме, че преди това Гюнюл е разбрала от Демир, че момичето заминава за Истанбул, защото няма пари да плати за училището и Али ще бъде много разстроен, защото обича Ипек.

Гюнюл казва на Ипек, че ще заплати за училището ѝ, но в замяна тя трябва да бъде заедно с Али, и да ѝ разказва, кой идва в дома им и за какво си говорят. Ипек първоначално не иска да го направи, но в крайна сметка приема.

Волкан пристига в дома на Асия, за да провери, дали Али е там. Волкан казва на Асия, че подозира, че Гюнюл стои зад историята с пациентката в болницата. Али казва на баща си, че ще остане при майка си, докато тя отново замине и го моли да каже на Дерин да се държи по-добре с него.

Вечерта Дерия идва при Асия и ѝ носи изследванията на друг пациент, които са еднакви с изследванията на жената, за която обвиняват Асия. Асия разбира, че анализите на жената са подменени, но кой може да го е направил и как да го открият. Асия казва, че Волкан ѝ е казал, че зад всичко това може да стои Гюнюл.

На другият ден Арас и Асия преглеждайки записите от камерите за видеонаблюдение в болницата, виждат, че снахата дава знак на санитаря. Оказва се, че мъжът вече е бил замесен в скандал с фалшифициране на други документи и е брат на снахата на въпросната жена.

Асия разговаря с жената, която признава, че съпругът ѝ я малтретира и че всичко е било уловка, с която се е опитала да се отърве от него, като получи парите, но не знае кой ги е платил.

Селчук отива при Джерен и ѝ казва, че вчера при него е била леля ѝ Невин, която му казала: „Или се ожени за Джерен или Джерен ще направи аборт!“

Джерен обяснява на Селчук, че не е променила решението си, но сега знае как ще се опитат да я притиснат и не знае, защо леля ѝ така се държи.

-Май, аз се досещам! – казва Селчук.

-Къде отиваш? – пита Джерен.

-Да поклюкарствам с леля Гючлю!

В салона Селчук се разминава с Асия и Арас.

Арас настига Селчук и му обяснява, че Асия не е виждала баща му, и признава, че е видял Халюк да поставя ръка на гърдите си, но не е помислил, че може да му е лошо, просто си е помислил, че лъже.

Селчук решава да посети Гюнюл. Той е изненадан когато той вижда там, Невин, Дерин и Джавидан. Селчук ги предупреждава да не се намесват в живота му и ги уверява, че ще прави това, което иска.

Джавидан им казва, че е уверена, че Селчук ще се ожени за Нил и нищо няма да го накара да промени мнението си.

Невин казва, че ще говори с Джерен да се отърве от бебето и да затворят тази тема завинаги.

Селчук отива при Нил и ѝ казва, че трябва по-бързо да се оженят, за да може леля му Гючлю и нейната банда да ги оставят намира. Нил се чувства зле от ситуацията, но приема идеята на Селчук да ускори сватбата им.

Нил и Селчук пристигат в къщата на Асия. Нил казва на Асия, че Селчук иска да говори с нея и ѝ казва, че те са определили деня на сватбата си.

Селчук се извинява на Асия за начина, по който се е отнесъл към нея, предполагайки, че тя е замесена в смъртта на баща ѝ. Асия предупреждава Селчук да бъде много внимателен с Гючлю. Селчук я уверява, че няма да им позволи да обидят Нил.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.