Тв новини

Ето какво ще видим утре (22-ри септември) в „Една жена“

Незир вика Пъръл и Бахар да поговорят. Той оставя на масата пред тях очилата на Суат. Пъръл се разплаква, а Незир я успокоява, че баща ѝ е жив. Незир разглежда пръстена на ръката на Пъръл и я пита как Сарп може да си позволи да ѝ подари талкова скъпо бижу. Показва на Бахар друг пръстен, който Мерт е подарил на Пъръл.

Незир предупреждава Пъръл и Бахар, че имат право да му зададат по един въпрос. Двете искат да знаят дали Сарп е жив. Незир им отвръща, че засега е. Бахар го пита дали ще го убие. Обяснява му, че години наред той не е знаел, че тя и децата са живи. Моли го да му прости, защото достатъчно е страдал. 

Бахар и Пъръл са готови на всичко, за да опазят Сарп жив. Незир пита двете жени дали биха се омъжили за него. Пъръл е отвратена и му напомня, че е била сгодена за сина му Мерт. Незир заявява, че това няма да е истински брак. Която и да се съгласи на тази крачка, тя ще живее в тази къща с децата си. Другата ще е свободна да прави, каквото поиска. Сарп ще може да се върне към стария си живот и идентичност, а обвиненията срещу него ще бъдат свалени. 

Бахар съобщава на Незир, че не може да направи такова нещо заради децата си. Пъръл се нахвърля върху Бахар, че и тя има деца и живот и с нищо не е по-различна от нея. Незир заявява, че при това положение, те могат да се сбогуват със Сарп, защото всичко приключва до няколко минути. 

Пъръл изтъква, че вече е омъжена за Сарп, затова Бахар е свободна и тя може да се венчае за стареца. Бахар отговаря, че Пъръл трябва да се омъжи за Незир, защото тя и децата ѝ са жертва, а Пъръл е замесена в убийството на Мерт. 

Пъръл разкрива на Незир, че ако иска да нарани Сарп, трябва да вземе Бахар за жена, защото той все още е лудо влюбен в нея. 

Незир казва на Бахар, че този брак ще спаси и Ариф, който в момента е в затвора. Бахар е съкрушена и заявява, че Незир е виновен за смъртта на Йелиз, не Ариф. 

Незир информира Бахар и Пъръл, че в крайна сметка той сам ще избере за коя да се ожени, след като двете не могат да се разберат. 

Незир успокоява побеснелия Сарп, че не е направил нищо на Дорук. Суат моли Незир да пусне него, Пъръл и децата, защото той му е помогнал да намери Сарп, като нарочно е разкрил местоположението му на подслушващото устройство. 

Незир съобщава на Сарп да се подготви, защото скоро в тази къща ще има сватба. Оставя го да познае за коя ще се ожени – за старата или за новата му жена. Имението му вече ще е пълно с детски смях. 

Пъръл уверява Бахар, че трябва да се омъжи за Незир. След време той може да осъзнае грешката си и да се разведат, докато нея ще държи цял живот и ще я измъчва заради смъртта на Мерт. Бахар ще бъде уважавана от висшето общество, децата ѝ ще учат в най-добрите училища и най-вече тя, Нисан и Дорук ще се измъкнат от мизерията, в която живеят. Пъръл обещава, че след като Бахар се разведе с Незир, тя ще продължава да ѝ дава много пари и ще може да живее охолно.