Тв новини

Ето какво ще видим утре (21-ви септември) в „Приказка за Бодрум“

Йълдъз казва на Еврен, че нищо в този дом няма да бъде същото. Той отговаря, че ще опази тайната й.

Атеш обяснява на Аляра, че Аслъ ще замине и без това. Тя го пита защо я е излъгал. Атеш отговаря, че не е. Аляра го разпитва какво се е случило между него и Аслъ на острова. Той решава да си тръгне, но Аляра се залива с горещ чай. Атеш се панира и я полива с вода.

Сюхан не успява да предаде на Фарълъ думите на Йълдъз.

Гьозде е бясна, че Еврен е продал часовника, а той продължава да настоява да продължат връзката си. 

В това време си идва Су. Еврен отвежда момичето, за да не се срещнат с Гьозде. Любовницата побеснява от яд и започва да троши.

Йълдъз е при Фарълъ. Той е работил цяла нощ, за да ремонтира интериора на ресторанта. Тя не събира смелост, за да му каже, че отново са се събрали с Еврен.

Рана се опитва да убеди Дженк двамата да прекарат последната нощ заедно, но той е категоричен и не иска.

Еврен съобщава на Су, че одобрява училището и е съгласен тя да замине да учи в Америка. Дава ѝ пари да се поглези, защото иска всички заедно да отпразнуват преместването й.

Су се обажда на Дженк, че има разрешение от родителите си да заминат, но вечерта ще празнуват и няма да могат да се видят.

Аляра информира Йълдъз, че Су и Дженк ще заминат заедно за Америка. 

Аслъ получава като подарък мотопед. Този подарък, както и роклята, са купени от Узай, Аслъ си мисли, че изненадата е от Атеш и много се радва. Обажда се на Келебек, за да му се похвали. Младежът веднага разсейва съмненията й. Тя телефонира на Атеш.

Гьозде издава на Фарълъ, че Еврен се е върнал при Йълдъз.

Йълдъз пита Еврен защо къщата е толкова разхвърлена. Той отговаря, че Атеш е бил много ядосан сутринта и явно е изпуснал парата. Йълдъз споделя със съпруга си, че дъщеря им ги е излъгала.

Аслъ пита Атеш дали той ѝ е направил този подарък. Младежът отрича. В това време се появява Аляра. Двете се скарват и Аслъ връща мотора на Атеш, заявявайки, че не иска такива подаръци от него. Узай наблюдава тази сцена.

Су се прибира вкъщи. Родителите ѝ се карат заради лъжата. Атеш се опитва да защити сестра си. Су се ядосва и си го изкарва на него. Накрая тя не издържа скандала и си тръгва от къщата.

Фарълъ е отчаян. Келебек се чуди какво е станало с брат му. Той споделя, че сам си е прецакал живота и никой не му е виновен.

Су отива при Дежнк и влиза в стаята му. Там го вижда да се люби с Рана.