Тв новини

Ето какво ще видим утре (21-ви октомври) в „Черна роза“


На Сибел й е мъчно за сина й.

Йозлем пита Кендал къде я води. Той отговаря, че му трябват пари и отиват да изтеглят нейните, за да извършат неотложно плащане. Тя отказва, защото ги е сложила на влог. Кендал се ядосва и я сваля насред пътя.

Емре споделя с леля си колко много обича Мая. Иска да й признае, но се страхува да не я загуби. Разстроен е, защото момичето е доста разсеяно и той си мисли, че тя не го обича.

Идрис води Мелек в имението. Там се засичат с Кадрие.

Дениз споделя с Елиф, че иска баща й да се ожени за нея.

Кенан се обажда на Ебру и я информира, че говорил с Баран, но я моли да му даде време.

Сибел е в имението, за да вземе сина си. В това време Кендал си идва и се нахвърля върху нея. Ебру я защитава. Кадрие също се опитва да спре сина си. Кендал се ядосва и казва на Сибел да предаде на Кенан, че скоро ще се добере и до него.

Кадрие удря шамар на Кендал. Заповядва на Йозлем да донесе Мехди. Сибел разказва пред всички как Кендал се е опитал да я убие. 

Кенан пристига в конака, а Кендал вади пистолета и стреля във въздуха. Заплашва всички, че ще ги убие, ако му отнемат сина. За да няма по-голям скандал Кенан убеждава Сибел да изчака и да му се довери.

Баран се прибира.. По пътя Кенан го вижда и предупреждава Ебру.

Ебру и Нарин отново се скарват за правото им на майчинство.

Баран е разколебан. От една страна приема Ебру, но от друга не иска да остави Нарин. Пита всички какво са направили с него. Обвинява ги, че са му съсипали живота. Иска да знае защо баба му е разказвала толкова много добри неща за баща му, а е забравила да спомене, че той го е отнел от истинската му майка и го е изоставил в този двор.

Баран се обръща към Нарин и се интересува как да я нарича от сега нататък. Пита Ебру дали си спомня, че й е обещал на гроба да намери нейния син. Сега той е тук, но какво е намерила тя…

Баран се качва в стаята си а Нарин припада.