Тв новини

Ето какво ще видим утре (20-ти януари) в „Черна роза“


Ада е в кафенето и пита за Сердар. Той е на покупки, а когато се връща, тя му иска портокал, за да си направи сок.

Една гледачка настоява да гадае на Йозлем, но Емине не позволява.

Кендал стои отчаян на ръба на пропастта. Вади и прочита писмото от майка си. Разбира, че Идрис е неговият баща.

Две момичета, клиентки на кафенето, молят Сердар да им приготви плодов сок. Ада започва да ревнува. Сердар изпълнява поръчката, а Ада им я носи и им казва, че Сердар е зает и отсега нататък тя ще им носи поръчките. Ада разпитва Сердар каква работа има с тези момичета.

Лекарите съобщават на Емине, че състоянието на Асъм е доста сложно и са го преместили в специална зала.

Кадрие изпраща Ада да донесе бастуна ѝ от стаята на Нарин. Момичето се качва и намира една от снимките, които са били в изчезналия дневник. Взима я и вдига скандал на Нарин. Баран пита Нарин дали това е истина.

Кендал е още по-отчаян, когато разбира кой е истинският му баща. Идрис отива при сина си.

Ебру пита Нарин с какво право е взела дневника. Баран заявява на Нарин, че Мая и Рюзгяр едва не са загубили живота си заради този дневник.

Идрис казва на Кендал, че Мехди го изиграл и не е знаел, че Кадрие тогава е била бременна. Въпреки всичко Идрис все още иска да го прегърне като свой син. Кендал отговаря на стареца, че не би го нарекъл баща, защото е Шамверди. Кендал прегръща Идрис и го блъска в пропастта.

Нарин моли Баран за прошка. Той отговаря, че вече не вярва на нито една нейна дума, защото постоянно го е лъгала.

Ада твърдо е решила да накаже Нарин. Отива в стаята ѝ и заплашва, че ще се разправя с нея, ако още веднъж се доближи до семейството ѝ.

Огуз търси Идрис, но старецът не отговаря на позвъняванията. Кендал се заканва, че лично ще накаже майка си за нейния грях.

Кадрие заплашва сина си, че, ако не напусне този дом и семейството, ще разкаже на всички, че той не е Шамверди. Кендал се вбесява и започва да души майка си.