Тв новини

Ето какво ще видим утре (19-ти януари) в „Нашата история“


Хикмет вдига скандал на Рахмет, като го предупреждава да не се бърка в живота му.

Баръш се разхожда. Джемил патрулира по улиците и го среща. Кани да го закара до мястото, където отива. В колата го разпитва за връзката му с Филиз. Когато Баръш слиза, Джемил го предупреждава да внимава.

Фикри лъже майката на Мюжде, че е спасил една жена. Тя му носи дрехи, за да се преоблече.

Филиз споделя с Тюляй, че Баръш е купил дюнери на децата.

Арзу води братята си пред магазина. Те погват Хикмет, за да го бият. Той избягва, но братята срещат Мюжде и Рахмет. Хващат младежа и го пребиват от бой.

Фикри води свой приятел вкъщи, за да се представи за леля му Зелиха. Филиз и децата се прибират и се шашкат. Джемил отива при Филиз и й се извинява за обяснението си в любов. В това време се прибира пребитият Рахмет.

Фикри признава, че леля им Зелиха е починала преди 12 години. Филиз заплашва баща си, че ще съобщи в банката, че леля им е умряла. Тюляй предлага на приятелката си да изберат някоя старица от старческия дом, където работи. Кираз предлага да вземат жена, болна от Алцхаймер.

Езги помага на Хикмет да се прибере вкъщи, за да не го пребият братята на Арзу.

Хикмет отива да се бие с братята на Арзу.

Лелята е приготвила закуска на всички в семействтото. Фикри се радва, че ще могат да заблудят банката, за да вземе картата.

Тримата братя на Арзу излизат от дома си. Рахмет и Хикмет ги чакат. Боят започва. Баръш минава от там и се включва. Сваля Бурак на земята и му предлга да прекратят дразгите.

Мюжде съобщава на майка си, че в квартала са започнали да говорят, че Фикри живее у тях.

Фикри тренира възрастната жена как да се представи. Тя не си спомня нищо, а Фикри се ядосва. Човекът от банката идва, но Филиз го отпраща, тъй като този адрес е грешен. Казва на баща си, че банковите служители няма да дойдат, защото ги е отпратила. Фикри заявява на дъщеря си, че няма да остане нито минута в този дом, и си тръгва. Баръш изпраща Хикмет. Филиз излиза да изпрати баща си и ги вижда.

Тюляй моли Баръш да закарат старата жена в старческия дом.

Баръш казва на Филиз, че вечерта ще я чака на брега, близо до квартала.

Джемил също кани момичето на среща.

Фикри отива отново у Шейма.

Вечерта Филиз излиза. Отива до дома на Джемил, но не му се обажда, а продължава за срещата с Баръш.