Тв новини

Ето какво ще видим утре (14-ти декември) в „Черна птица“

Кузгун стреля в стената. Бехрам му разкрива, че истинската самоличност на баща му е била скрита в часовника му през цялото това време. Разказва му, че когато е бил на 18 години, Юсуф е сменил фамилията си, решен да се отрече него. Заявява му, че двамата са се срещнали чак когато е влязъл в ареста. Инсценирал е смъртта му, подкупвайки директора на затвора, за да го спаси. Бехрам си спомня как Юсуф се е събудил в дома му и непреклонен веднага е тръгнал да търси сина си, но по пътя колата му е избухнала. Споделя му, че Ферман стои зад смъртта му, и го предупреждава, че семейството му е в опасност.

Дила и Кудрет се срещат. Тя й споделя, че вътре в часовника на Кузгун е изписано името Юсуф Адъвар, а комисарката й отвръща, че Бехрам готви съпруга й за свой наследник. Дила се възпротивява и е категорична, че Бехрам е враг на Кузгутн, но Кудрет за пореден път й припомня, че двете имат уговорка, и й заявява, че целта им вече е именно Кузгун. Междувременно, Кузгун се обажда на Бора и му казва, че ще убие Бехрам, стига Ферман да му докаже, че баща му е жив. Кумру подслушва разговор на Дила с адвокатите й и веднага се обажда на Кузгун, за да го предупреди, че се опитва да издейства освобождаването на Ръфат.

Бора звъни на Ферман и му заявява, че Кузгун иска доказателство, че баща му е жив, за да убие Бехрам. Ферман, от своя страна, му отвръща, че още същата вечер ще му предостави такова, като заставя Бора да убие Кузгун веднага след като изпълни задачата си. В кабинета Кузгун сваля гърба на часовника, за да види гравираното име на баща си. Дила влиза при него и се опитва да разбере защо вече не се страхува от Бехрам. След като Кузгун си тръгва, тя вижда часовника и разбира, че съпругът й вече знае, че е внук на Бехрам. Дила веднага изпраща съобщение на Кудрет, за да я уведоми.

Кузгун получава кичур от коса с бележка да направи ДНК-тест, за да се увери, че баща му е жив. Селчук идва в къщата на Дила и й връчва устройство за проследяване, което да постави в колата на Кузгун. Заявява й, че това е единственият начин да разберат местонахождението на Бехрам. Вечерта Дила издебва Кузгун, докато спи, и поставя бръмбара в колата му. На следващия ден Кузгун отива в лаборатория и си прави ДНК-теста. Междувременно, Джихан му се обажда и го уведомява, че Дила и Селчук са излезнали на обяд. Али отива при Картал и му припомня за убийството на Тео. Зеки ги подслушва и тайно телефонира на Бора, че именно Картал е убил приятеля му, а Али го прикрива.

Кузгун пристига в ресторанта, в който са отседнали Дила и Селчук. Вижда, че към компанията им се е присъединило и непознато момиче, което е неотлъчно до Селчук, и се оттегля. Оказва се, че Кудрет е наела девойката, за да неутрализира подозренията на Кузгун, че Дила и Селчук имат връзка. Кузгун получава резултатите от ДНК-анализа и разбира, че изпратеният кичур съвпада на 99% с пробата му. Обажда се на Бора и му казва да предаде на Ферман, че ще убие Бехрам, а в замяна той ще му върне Юсуф.

Кузгун нарежда на хората си да предизвикат изтичане на газ и последвала експлозия в дома на Бехрам. Бора е съсипан от новината, че Картал е убил Тео. Събира хората си и им нарежда да убият и двамата братя. Междувременно, Кузгун отива при майка си и й заявява, че ще се премести при тях за известно време с цел да ги защити. Обажда се на Джихан и му казва, че иска двама мъже да пазят семейния му дом, като му поверява лично охраната на Кумру.

Дила забелязва от GPS-а, че Кузгун се насочва към непознат адрес, и тръгва по петите му. Той се среща с Бехрам и му казва, че е направил ДНК-тест, който доказва, че баща му е жив. Бехрам му отвръща, че тестът може би е фалшифициран. Дила наблюдава отдалеч как Кузгун излиза и тръгва с колата си, докато цялата къща избухва в пламъци. Веднага се обажда на Кудрет и я информира за случилото се. Кудрет смята, че именно Кузгун е предизвикал експлозията и е убил Бехрам. Меджувременно, Кузгун отива при Бора и му заявява, че е удържал на думата си.