Тв новини

Ето какво ще видим утре (10-ти ноември) в „Завинаги“


Сюрея е много объркана и отново отива да се види с Фатма, която я е гледала като малка. Така разбира, че леля ѝ е била в колата, когато се е случила катастрофата с нейните родители. Сюрея не може да повярва, че е била излъгана от най-близкия си човек.

Когато отива да иска обяснение на Санем, тя ѝ казва, че катастрофата с родителите ѝ е причинена от негодници, на които Санем е дължала пари.

Дилара и Мерт са на вечеря в ресторант. Адем гледа сина си, а Гюнеш е шокирана и щастлива, като вижда Умут.

Фикрет и Ипек разказват на Фарук какви планове имат за официалното откриване на ресторанта.

Фарук разпитва Сюрея защо се е затворила в себе си. Сюрея избухва и споделя всичко, което е научила за родителите си. Фарук я прегръща и я изслушва.

Санем също съжалява за всичко, което се е случило с родителите на Сюрея заради нея.

Дилара отива да вземе сина си от Адем, а Мерт я придружава. Адем отваря вратата и Дилара вижда, че Гюнеш е там. Двете се поздравяват студено, а Адем ѝ дава бебето, но се вбесява от присъствието на Мерт.

Мерт също е напрегнат. Дилара го пита какъв е проблемът. Той отвръща, че ако започва нещо ново, тя трябва да скъса с миналото, след което прекратява отношенията си с нея.

Есма се опитва да разбере от Фарук защо Сюрея е в депресия. Той ѝ разказва за дневника. Есма не може да повярва, че една майка не може да обича детето си. Обещава на Фарук, че Сюрея си има семейство и те ще я вдигнат на крака.