Тв новини

Ето какво ще видим утре (05-ти януари) в „Истинска любов“


Клара е на път да каже на Пилар истината, когато Рикардо се появява, по заповед на Лобо, за да гарантира, че тя няма да си отвори устата. Пилар е разсеяна от присъствието на сина си и моли Клара да изчака. Насаме Рикардо предупреждава Клара, че Лобо ще убие Афонсо, ако проговори. Себастиао и Пилар ги прекъсват и Клара дава показания. Рикардо казва на майка си да го забрави.

Себастиао разпитва Клара, която е доста нервна. Не може да понесе натиска и започва да плаче. Манел е ядосан, че шефът не му позволява да участва в разследването. Алекс е възмутен и Манел гарантира, че няма да седи със скръстени ръце. В хостела Франсишка казва на Алис, че е щастлива, че Клара и Афонсо са напуснали къщата, без шанс да се върнат. Алис се стряска от горчивината на приятелката си.

Клара пристига в склада на Лобо и прегръща Афонсо. За да е сигурен, че дългът ще бъде изплатен, Лобо заплашва двамата, че ще изпрати видеоклипа на полицията и им дава срок до следващия ден да платят. Също така притиска Клара да се отдалечи от Манел и Афонсо разкрива, че Рикардо също е син на инспектор. Лобо е изненадан и след като пуска Клара и Афонсо да излязят, той нарежда на своите хора да доведат Рикардо.

Синът на Жоел Нуно пристига от Германия и казва на баща си, че се е развел и не може да си намери работа. Жизела разказва на Долорес за неуспешното предложение за брак на Лилиана и тя ги кани на вечеря, за да ги събере. Афонсо и Клара искат пари от Тереза, но тя също няма как да им помогне.

Пилар отново предупреждава Манел да стои далеч от случая, когато той иска да види резултатите от балистиката. Пилар го изпраща у дома и когато е сама, тя гледа видеозаписите от магазина пред музея и зумира образите. Тя разпознава Афонсо, Клара и Рикардо. Шокирана е, когато вижда как синът й стреля по Карлос. Рикардо успява да убеди Лобо, че не е агент под прикритие и гарантира, че няма контакт с майка си.

Пилар заменя флашката с празна и когато Манел иска да види съдържанието, той не намира нищо. Разочарован, Манел вече не знае какво да прави. Пилар се опитва да сдържи сълзите си. За да намери пари бързо, Клара се опитва да продаде своя дял от фабриката за плочки на Висенте. Тъй като обаче Клара не обяснява защо толкова спешно се нуждае от парите, Висенте отказва да помогне на племенниците си.

На вечеря в дома на Долорес Жизела поглежда Томане и го обижда. Томане отива в хостела при Лилиана. Накрая се карат и тя му връща пръстена. Жоржи и Андрея постоянно се карат, а Диана реагира нервно. Тя обвинява майка си, че мисли само за работа.

Клара се среща с Манел, който е разочарован от нея, че е пропуснала погребението на баща му. Манел е на ръба и Клара не може да понесе да го вижда такъв, защото се чувства все по-виновна.