Тв новини

Ето какво ще видим утре (05-ти март) в „Безмилостен град“

Шениз предизвиква Дженк да я бутне, така както е направил с Недим. Дженк я моли да слезе, но Шениз не чува молбите на сина си. Той изпада в нервна криза, а тя му казва, че му е дала урок, и настоява да замине.

Джемре споделя с Дженк, че Шениз е идвала при нея заедно с Недим, но инвалидът вече не ѝ вярва. Изтъква, че само той може да помогне на Недим и на себе си. Дженк я гони от стаята си.

Джерен крещи по Джемре, че заради нея Дженк заминава за Америка.

Агях не иска Дженк да заминава, но няма смелост да сподели истинските си чувства към сина си. В стаята му той намира снимка на брат си и цялото семейство. Показва я на Недим и споделя с него, че е копнял да станат сплотено семейство, но не се е получило. Шениз подслушва този разговор и се кани да провали всичко.

Джерен започва да говори пред персонала, че Джемре е крадла. Родителите са възмутени. Джемре опитва да защити престижа на училището и успокоява всички, че в името на децата тя ще напусне работа.

На физиотерапията Недим споменава Джемре и опитва заради нея да се изправи.

Джемре научава, че Дженк е направил дарение, за да я вземат на работа. Тя заявява, че не иска да приеме пари от училището.

Сехер признава на Недим, че Джемре ѝ липсва. Тя звъни на дъщеря си и дава телефона на Недим. Той ѝ казва, че винаги ѝ е вярвал. Джемре му благодари.

Джемре отива при Дженк и приема да се омъжи за него.

На прощалното парти на Дженк, Дживан говори с приятелки на Дамла. Тя го ревнува.

Сехер се качва по етажа и среща Шениз, която влиза в стаята, за да си смени колието. Сехер нарочно я полива с горещ чай. Докато Шениз се преоблича, майката на Джемре бърза и взима записа с Недим от сейфа.

Дженк и Джемре се женят и се появяват хванати за ръце на прощалното парти в имението.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.