Тв новини

Ето какво ще видим утре (04-ти март) в „Навсякъде ти“ Епизод.33

Ейлюл заявява на Демир, че му липсва, а той я сваля от колата си и я моли да продължи с такси. Ейлюл е съсипана от отношението на любимия си. Тя отива в офиса, но отново получава пристъп. Оказва се обаче, че инхалаторът ѝ е останал в колата на Демир.

Селин веднага се притичва на помощ на Ейлюл и я придружава до болницата.

Лекарят предупреждава Ейлюл винаги да носи инхалатор със себе си заради астмата и я изписва.

Селин решава да покани новата си колежка у дома.

Малко по-късно в къщата идва и Демир. Ейлюл разбира, че всъщност Селин и бившият ѝ годеник живеят заедно, и остава шокирана.

Ейлюл веднага си тръгва от къщата, а Селин казва на Демир да я откара. Ейлюл моли Демир за извинение заради станалото недоразумение, а той ѝ признава, че Селин също не знае, че двамата се познават. Ейлюл се разстройва, но се опитва да скрие сълзите си пред Демир.

Всички от офиса са на мнение, че Бурак има симпатии към Ейлюл.

Селин споделя с момичетата, че готви изненада за Демир, и ги моли за съдействие.

Ейлюл събира сили и поздравява бившия си годеник за новата му половинка. Пита го дали е влюбен в Селин, а след положителния му отговор обещава, че скоро ще си замине.

Селин и Демир си организират среща на крайбрежната и се качват на един от корабите на романтична разходка. Демир си представя как казва на Селин, че Ейлюл му е била годеница, но се отказва да развали романтичния им момент с подобно признание.

Междувременно, Ейлюл се признава за победена и се срива психически. Бурак обаче ѝ идва на гости и успява да приповдигне духа ѝ.

Селин и Демир са на лодката и прекарват романтични мигове. Селин споделя Демир, че предпочита да се приберат вкъщи заради домашните любимци.

Бурак и Ейлюл вечерят заедно.

Ферух изненадва Азмие със закуска и я разпитва за отношенията между Бурак и Ейлюл.

Демир укорява Селин, че живеят в различен ритъм на живот – тя ляга и става късно, а той – рано. Зарича се да я научи да заспива навреме.

Селин и Демир се появяват заедно в офиса, а момичетата веднага разпитват приятелката си как е преминала романтичната вечер.

Демир вика Еюлюл в кабинета си и я моли да стои далеч от Селин. Тя, от своя страна, го пита дали въвежда забрана и за приятелства след тази за любовни отношения.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.