Тв новини

Ето какво ще видим утре (01-ви март) в „Навсякъде ти“

Селин и Ибо засичат Бурак и Ейлюл в ресторанта. В същото време Демир и Айда се връщат от колата под ръка. Ейлюл остава шокирана, мислейки си, че именно Айда е новата приятелка на Демир.

Демир моли Селин да поговорят. Тя обаче разбира погрешно нагласата му и си мисли, че иска да се разделят. Демир се отказва от намерението си да признае на любимата си за Ейлюл и се опитва да утоли страстите.

Ейлюл разговаря със своя приятелка, като ѝ споделя, че не вярва Демир да е започнал връзка с колежка от фирмата.

Демир и Селин изглаждат недоразуменията и решават да гледат филм на ужасите.

Мерве е в депресия, а Айда се опитва да я успокои.

Изморена, Селин заспива още преди филмът да е започнал. Демир я завива и я целува, а след това се качва в стаята си гузен, че не ѝ е признал за бившата си годеница.

Бурак споделя на Ферух, че ще използва Ейлюл в плана си срещу Демир.

Демир и Селин решават да направят разместване в къщата. Селин показва на любимия си как обработва фотосите в тайната си стая.

Бурак посещава Ейлюл в дома ѝ и ѝ помага да подреди вещите си. Ейлюл подпитва колегата си каква е била връзката между Демир и Алара.

Демир отива в офиса и заварва Ейлюл да пее. Спомня си техни романтични мигове, но след това започва да я упреква, че не му е дала достатъчно време да се подготви за предстоящата работна среща в провинцията.

Вечерта Селин и Демир гледат филм на ужасите, но започват да спорят кой се страхува повече от другия.

Айда звъни на Ибо и му споделя, че майката на Бора категорично е отхвърлила Мерве, като дори е заплашила да се изнесе, ако тя дойде снаха.

Ейлюл си спомня щастливите мигове с Демир и не престава да мисли за него. Преди да заспи се облича с тениската му.

На сутринта, докато Демир е под душа, спира топлата вода, а Селин и Ведат му се притичват на помощ.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.