Тв новини

Ето какво ще видим утре (01-ви март) в „Мерием“ Епизод.26

Мерием пристига и вижда Октай по халат в резиденцията на Саргун. Упреква го, че работи с човека, който е опитал да я убие в затвора, възползвал се е от правомощията си, взел е подкуп, оклеветил е хора и е вкарал Туран в затвора. Заявява, че я е срам от него. Предава му визитката, оставена от Нуртен. Октай се досеща, че Белиз и майка му са кроили план зад гърба му. Белиз чува целия им разговор и е стъписана от Октай.

Белиз си събира багажа и казва на Октай, че Мерием е била права през цялото време. Единственият му проблем е бил да спаси самия себе си. Сигурна е, че Октай е видял блъснатата Севинч и я е оставил да лежи насред пътя.

Октай заплашва Белиз, че ще ѝ отмъсти, ако си отвори устата. Белиз го нарича егоист, нищожество и подлец. Октай я притиска до стената и ѝ крещи, а адвокатката отвръща, че ще се отърве от него, след което си тръгва.

Бурджу пътува към дома си, а Ертан и Гючлю са след нея. Ертан вижда клошар и решава да се дегизира като такъв, за да отнеме доказателствата от ръцете на комисарката.

Ертан напада Бурджу в гръб и я удря с кука в главата. Полицайката губи съзнание и пада на земята. Гючлю тъкмо пристига и подгонва човека на Октай, който взима пистолета на Бурджу.

Гючлю и Ертан се сбиват и първият забива куката в крака на втория. Ертан се обръща и прострелва Гючлю, след което бяга с кървящ крак.

Гючлю се добира до вратата на Бурджу и пада на улицата до нея. Преди това успява да се обади за линейка.

Ертан изхвърля дрехите в контейнер за боклук и бяга.

Саваш причаква Мерием вечерта и я пита дали е видяла новия дом на прокурора. Предупреждава я, че времето на Октай изчита и да спре да го защитава, защото ще си има проблеми заради него. Мерием отвръща, че я е страх да не пострадат добрите хора. Саваш споделя с Мерием, че тя заслужава защита.

Гюлюмсер се обажда на Саваш и му съобщава, че Гючлю е тежко ранен и е откаран в болница.

Ертан казва на Октай, че е взел списъка от Бурджу. Допълва, че се е наложило да удари комисарката и да простреля Гючлю. Октай е бесен и чупи огледалото.

Мерием най-накрая признава на Селма, че е поела вината на Октай.

Саваш се появява при Гюлюмсер и не спира да се обвинява, че той е въвлякъл Гючлю в това.

На следващия ден Бурджу идва в съзнание и вижда тортата, оставена ѝ от Гюлюмсер. Тя научава от сестрата, че Гючлю е ранен.

Бурджу отива в стаята на Гючлю, който е в безсъзнание. Признава, че няма да може да го понесе, ако нещо се случи с него. Гюлюмсер излиза от тоалетната и я чува. Гючлю идва в съзнание и започва да се шегува с комисарката.

Саваш взима преработения списък от магазини за ръкавели. В него вече не фигурира името на Белиз. Продавачът информира Юрдал, че е заличил името на адвокатката, както му е наредил.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.