Тв новини

Ето какво ще видим на (07-ми ноември) в „Откраднати мечти“


Текин дава урок на Мерием! Левент и Мелис катастрофират! Джемил предлага брак на Айше! Вижте още какво ще се случи в еп.133 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 7 ноември 2022 по NOVA от 17:00 часа.

В епизод 132 на турския сериал „Откраднати мечти“ Притеснена, че Текин може да навреди на Левент, Мерием решава да каже истината, но заставайки пред Левент, той не иска повече да чува нищо за нея и я гони от офиса си.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 133 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 7 ноември 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Очакват ни големи емоции!

Бахадър е ядосан на Аслъ за това, че го е подвела, че Хюля е имала връзка с Кудрет. Мина се приготвя да си тръгне, но преди това си спомня за парите, които е намерила в ресторанта. Нериман и Сафие се убеждават в честността на Мине и я убеждават да остане.

Яшар съобщава на Мерием, че не може да намери Йомер. Мерием веднага разбира, че това е дело на Текин. Текин великодушно отстъпва пред молбите на съпругата си да пусне момчето, тъй като Йомер не е негова цел.

Доган наблюдава Айше по време на срещата ѝ с Джемил. Джемил предлага брак на Айше, която е изключително щастлива.

След случката с Мерием Левент не може да се възстанови. Разгневен, той се качва в колата си, придружен от Мелис. Скоро Левент разбира, че спирачките на набиращият скорост автомобил не работят. В резултат на това двамата с Мелис катастрофират.

Текин среща Мерием в коридора. Той я отвежда в кабинета си. И я пита, как прави тук, без той да ѝ е разрешил да идва?!

-Виж се, всичко свърши , казва Текин. -Левент не искаше да говори с теб, нали? Той дори не те погледна? Затова ли си такава, Мерием? Колко още искаш да се унижаваше?
Не може да се надяваш, че той ще те чуе.
Нямаш друга врата, на която да почукаш, освен моята. Нямаш друга възможност, освен да се научиш да ме обичаш.
С теб е свършено, Мерием, разбери това!
Продължавай да мълчиш, но скоро ще проговориш.

Телефонът на Мерием звъни. Тя изважда мобилния си телефон от чантата и отговаря на обаждането.

-Да, Яшар? – казва тя.

-Дойдох да взема Йомер от училище, но не го намерих – отговаря мъжът от другата страна на слушалката. -Мислех първо на теб да се обадя. Йомер с теб ли е ?

-Не, не е! – Ужасена Мерием се надига рязко.

-Лошите новини се разпространяват бързо – прошепва доволен Текин на себе си.

Мерием приключва разговора и поглежда обвиняващо към Текин.

-Какво си направил с Йомер? Ти го направи, нали? Взел си Йомер? Ти отвлече брат ми!

-Какво стана? Много ли се страхуваше? – пита Текин с противната си усмивка на лице.

-Текин, попитах те нещо!

-Няма да е интересно, ако ти кажа.

-Всичко е ОК, ще се обадя в полицията и ще им разкажа всичко!

-И двамата знаем, че няма да го направиш, така че остави телефона. Правиш драма за нищо. Ще играем играта по моите правила.

-Какво искаш да правя?

-Първо, успокой се. Ще внимаваш как говориш с мен и как се държиш с мен. Телефонът ти все още не звъни – продължава Текин. -Кой знае къде е бедният ти брат. Очаква помощ от Яшар. Той не знае, че аз съм единственият човек, който може да му помогне.

-Текин, моля те, не го наранявай. Кажи ми къде е брат ми. Все още е малък, сигурна съм, че се страхува. Ако не ми кажеш, ще отида да го търся сама!

-Мерием, ти винаги правиш едно и също нещо. Действаш прибързано. Всичко, което ти се случва, се дължи на твоята прибързаност. Какво искаш да правиш? Искаш ли да го търсиш из цял Истанбул като игла в купа сено? Не чакай, отиди и го потърси. Виж дали можеш да го намериш.

Текин вади телефона си от джоба и се обажда на своя човек.

-Можеш да го пуснеш, това е достатъчно – казва той в слушалката и затваря. -Виждаш ли, скъпа, съпругът ти прави всичко за теб. – Той прегръща Мерием и впива устни в косата ѝ. -Просто се успокой.

Мерием се обажда на Яшар и се осведомява дали Йомер е добре.

-Надявам се, че това ще ти послужи като урок за в бъдеще – казва Текин и се отпуска на стола си. – Ще бъдеш по-разумна, ако не искаш да загубиш брат си завинаги. Ако говориш с някого за брака ни, няма да го видиш до края на живота си.

Действието се премества в имението. Бахадър си спомня думите на Аслъ, която му казва, че е видяла съпругата му в интимна ситуация с Кудрет, че са изглеждали като любовници.

Мъжът се чувства измамен от прислужницата и изпитва огромно угризение към съпругата си. Ядосан, той излиза на терасата и си казва: -Мразя се! Оставих я в най-лошото състояние. Хюля се среща с този мъж само за да открие Ефе. Предадох съпругата си. Предадох жената, която винаги ме е обичала много. Предадох я…

Камерата се приближава към Хюля, която наблюдава съпруга си през прозореца.

-Колко много може да направи един дневник, казва си жената. -Положих усилия, но те си заслужават крайния резултат. Как съпругът ми ще се оправдае пред мен? Всеки ще премине през това страдание. Всички те ще си платят за злото, което ми причиниха. Всички в имението ще понесат наказанието си!

Действието се пренася в ресторанта. Нериман казва на Сафие, че Мине е взела парите, които нарочно е оставила на пода, и ги е сложила в джоба си. Момичето се приближава към тях. Тя им благодари за всичко и обявява, че си тръгва. Преди да си тръгне, тя спира внезапно и казва: Почти щях да забравя.

Mине връща парите, които е намерила. Нериман и Сафие я убеждават да остане с тях.

Междувременно в имението Аслъ носи кафе на Бахадър, който стои отвън. -Направих го за теб , каза тя. – обявява тя. – Няма ли да го изпиеш? – добавя тя.

-Изобщо не се смущаваш, че все още ми носиш кафе! – гръмва разгневеният мъж. – Да бъда проклет, че ти се доверих! – Той хвърля презрителен поглед на прислужницата.

-Защо казваш това? Какво съм направила

Бахадър не отговаря, а просто си тръгва.

Ядосан Левент напуска компанията и се качва в колата си. Преди да потегли, се качва Мелис. -Идвам с теб – обявява тя.

-Няма да се прибера вкъщи, вземи такси. Искам да остана насаме със себе си.

-Няма да те оставя сама в това състояние – Мелис закопчава предпазния си колан. -Където и да ходиш, аз ще дойда с теб.

Мъжът шофира много бързо, което предизвиква страх у Мелис.

-Левент, моля те, успокой се малко – казва Мелис. – Случайно чух нещо, когато ти донесох кафето. Мерием ти каза нещо, нали? Моля, не се разстройвайте отново заради тази лъжкиня. Виждаш ли, тя е способна изведнъж да дойде и да ти каже, че се е омъжила…

-Мелис, млъкни! – крещи Левент и натисна още по-силно педала на газта. – Не искам да чувам нищо за нея, ясно ли е?! Замълчи! Автомобилът набира скорост. Изведнъж, когато Левент трябва да намали скоростта, педалът на спирачката пада меко до пода, но автомобилът изобщо не намалява скоростта си!

Действието се връща при Текин и Мерием. -Довечера може да отидем на вечеря – предлага Текин, който е в отлично настроение. – Какво мислиш за това?

-Какво ще празнуваме? – пита Мерием. – Това, че отвлече брат ми?

-Внимавай, какво говориш! – казва Текин предупредително. -Защо разваляш забавлението ни? В края на краищата се предполага, че ще празнуваме нещо още по-голямо, и няма ли да попиташ какво?!

-Какво? – пита Мерием, но телефонът на Текин звъни.

-Съжалявам, жена ми – Текин отговаря на обаждането.

-Г-н Левент просто се качи в колата си и тръгна от компанията! – съобщава мъжът от другата страна на слушалката.

-Хубаво! Значи всичко върви както трябва. Дръжте ме в течение за развитието на ситуацията. – Текин затваря и се усмихва широко. – Получих добри новини, казва той.

-Защо си в толкова добро настроение? – Доброто настроение на съпруга ѝ все повече тревожи Мерием. – Планираш ли нещо? Ако отново направиш нещо на Йомер…

(Следва ретроспекция. Действието се развива предишната вечер. Текин е в кабинета в къщата си. Той се обажда на своя доверен човек. -Ами слушайте ме сега – казва той в слушалката. – Утре ще чакаш Йомер пред училището и ще го задържиш за няколко минути. Всички ще си помислят, че е изчезнал, и ще се изплашат. Това няма да е вярно, но така се предполага, че трябва да работи. Ще скриеш детето, а после ще отидеш до фирмата и ще повредиш спирачките на колата на Левент. -Ще бъде наистина бомбастично, продължава разговора развълнуваният Текин. – Левент ще претърпи инцидент и от него няма да остане и следа.)

Действието се пренася в ресторанта, където Айше току-що е пристигнала, за да се срещне с Джемил. Момичето не осъзнава, че Доган я следи от самата къща. -Пелин, нали? – казва си мъжът, наблюдавайки отвън двойката, която седи в помещението. – И така, това е приятелят, на когото продължаваш да пишеш и да изпращаш усмивки. Всичко е ясно като бял ден. Излъга ни всички!

Камерата се фокусира върху Айше и Джемил. -Каза, че става дума за нещо важно и че трябва да дойда , казва Айше. -Случило ли се нещо?

-Това ще стане скоро, обявява Джемил.

-Не разбирам. Говориш в загадки.

Мъжът изважда от джоба си кутия и я отваря. При вида на пръстена Айше е доста изненадана.

-Айше, този път наистина ще станеш ли моя съпруга? – пита адвокатът.

Следващата сцена се развива в болницата. Лекарите от бърза помощ бутат носилката, на която Мелис лежи в безсъзнание. Левент влиза в болницата.

-Моля, нека тя да се оправи – казва той на ума. Левент едва се държи на краката си и ходи, като се подпира на стената. -Господине, не изглеждате добре – казва медицинската сестра, прегръщайки ръката му. – Ела с мен, моля ви. Слушайте, възможно е да сте получили вътрешно нараняване. Трябва да ви прегледаме!

Джемил слага пръстена на пръста на Айше. Доган не може да понесе гледката и с разбито сърце си тръгва от ресторанта.

-Не знам какво да кажа – говори развълнувана Айше. -Толкова ми се иска и майка ми да го приеме. -Не се притеснявай, тя ще приеме.-Това е толкова трудно за мен. Трябваше да я излъжа, преди да си тръгна от вкъщи.-Не се натъжавай. Скоро всичко ще се оправи. Майка ти ще разбере колко много се обичаме и ще одобри връзката ни.-Не искам да свалям пръстена, но все още не мога да го покажа на майка ми.

-Айше, както казах, ще дойде ден, в който всички ще приемат любовта ни. Тогава няма да се налага да сваляше този пръстен. Да тръгваме. Ще те закарам, за да можеш да се върнеш по-скоро. Така ще прекараме още малко време заедно. Просто ще се обадя на Левент, за да му съобщя тази новина. – Той набира номера на приятеля си. От другата страна обаче се чува женски глас.

-Г-н Левент е претърпя инцидент, сега е в болница – информира го медицинската сестра. -Инцидент?! – изненадва се Джемил. -В какво състояние е той?-За съжаление не мога да ви дам подробна информация по телефона. В коя болница е той? Всичко е наред, ще бъда там. – Той затваря.-Какво се е случило?- пита ужасена Айше. -Левент е претърпял инцидент, трябва да отида веднага. -Добре, върви, но ми се обади, моля те. -Не се притеснявай, ще ти се обадя.

– Мъжът набързо напуска помещението.

-Боже мой, знае ли Мерием за това? – пита се Айше. – Може би трябва да ѝ се обадя. Но какво ще ѝ кажа? Момичето може да се побърка от тази новина. Какво да правя?

Айше излиза от ресторанта, обажда се на приятелката си и ѝ съобщава за инцидента с Левент.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975