Тв новини

Ето какво ще видим днес (30-ти март) в „Безмилостен град“

Дженк признава пред Джемре, че го е страх животът му да зависи от нечии думи.

Недим слиза по стълбите с огромни усилия. Всички го чакат, за да вечерят заедно. Той сяда нормално на стола, определен за него.

Джерен не издържа и припомня на баба си как се е държала с Недим.

Сехер се опитва да убеди Джерен да застане пред Недим и да му се извини, за да се прибере отново в имението.

Сехер се изпуска пред Джерен, че Дженк и Джемре са щели да се разведат.

Недим изпуска ножа си на земята, докато опитва да нареже месото. Дженк се наваля, за да го вдигне, а Недим се изправя рязко, показвайки, че го е страх от действията на Дженк. Племенникът на Агях се качва в стаята си.

Джемре чете проповеди на Дженк пред останалите на масата, че е вдигнал ножа на Недим. Дженк се вбесява и отвръща на жена си, че не е предполагал, че действията му ще повлияят така на братовчед му.

Шениз се нахвърля върху Джемре заради скандалите, които имат с Дженк.

Дженк страда заради това, което е причинил на братовчед си. Джемре го съветва да постъпи правилно.

Нериман дава на Джерен визитката на психоложката.

Агях си тръгва от имението, Дамла го моли да не го прави. Шениз прави крачка към помирение с Агях. Той ѝ припомня, че тя е поискала развод. Шениз е объркана, защото разбира, че връщане назад няма.

Дженк осмисля думите на Джемре. Отива при братовчед си, но Недим му казва, че ще си вземе това, от което има нужда, стъпка по стъпка.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.