Тв новини

Ето какво ще видим днес (29-ти октомври) в „Една жена“

Жале предупреждава Ширин да не притеснява Енвер допълнително, защото може повторно да получи инфаркт. 

Майката на Джейда звъни на нея и Емре, но те не вдигат, за да не разкрият, че Арда е изчезнал. 

Ширин е в стаята при Енвер и Ариф. Тя се извинява на Ариф, че го е нападнала по-рано. 

След предупреждението от Жале, Ширин се съгласява с всичко, което ѝ каже баща ѝ. Тя отива да гледа Нисан и Дорук, тъй като Джейда не е при тях. 

Юсуф съобщава на Талат за катастрофата и че Хатидже, Бахар и Сарп са в тежко състояние. Нисан и Дорук чуват и опитват да избягат, за да отидат в болницата. На ъгъла, обаче, се блъскат в Ширин. 

В болницата оперират Бахар, Сарп и Хатидже. Сарп сънува, че се жени за Бахар, но тя го оставя пред олтара и отива при Ариф. 

Ширин прибира децата и започва да се държи лошо с тях. Енвер звъни и им съобщава, че Бахар е излязла от операция и е добре. Ширин не ѝ пука за сестра ѝ. 

Става ясно, че в колата, която Ариф е ударил, е била известната Фазилет Ашчоолу. Синът на Фазилет, който е в инвалидна количка, получава обаждане и научава за инцидента с нея. 

Енвер посещава Фазилет в стаята ѝ и ѝ пожелава бързо оздравяване, но тя се държи рязко и грубо. 

Ширин звъни на баща си, но вдига Ариф. Тя отново го напада и му крещи. Нисан и Дорук чуват и си запушват ушите, като започват да пеят силно. 

Шофьорът намира Арда в камиона си, но не желае да звъни в полицията, тъй като крие стоката си. Той оставя Арда насред полето през нощта и детето се скита само. 

Дорук става през нощта, а Ширин опитва да го уплаши. Нисан, обаче, изръмжава зад нея и уплашената е Ширин. 

Майката на Джейда я хваща за косата и я скубе заради изчезването на Арда.