Тв новини

Ето какво ще видим днес (23-ти октомври) в „Завинаги“

Фарук е много ядосан на Емир, защото не му е казал, че се е записал да учи в чужбина. Всички се опитват да го убедят да му разреши, защото това ще е добре за него.

Фарук съобщава на всички, че ще се оттегли от фирмата. Есма е против участието на Адем в управлението. Фикрет се ядосва, че Есма му няма доверие. Сюрея се качва при дъщеря си.

Фарук се опитва да обясни на Сюрея решението си да се оттегли от фирмата. Сюрея се чувства пренебрегната, защото съпругът й не е споделил нищо за своето решение. Казва й, че е много уморен и не знае какво се случва с него. Моли Сюрея да му помогне да намери себе си.

Гарип също съветва Фарук да се оттърве от този товар, а Есма е разстроена, защото не може да разбере сина си. Гарип казва на съпругата си, че постъпва като своя баща и не иска да пусне Фарук да изживее живота си.

Ипек насърчава Фикрет, че вече е готов да поеме управлението на семейството.

Дилара сама започва да разказва историята си на Мерт.

Анастасия отива на гости на Осман. Тя му съобщава, че в края на месеца ще напусне работата си в имението. Осман я пита какво е станало. Анастасия отвръща, че решението да напусне е нейно. Осман се съгласява. Той потвърждава че връзката им е стабилна и удачна.

Адем хвали кулинарните имения на Гюнеш. Тя го информира, че са се срещнали с Дилара и че бившата му съпруга е благодарила за подаръка. Гюнеш разказва какво са си говорили с Дилара. 

Акиф съобщава на жена си, че Фарук си тръгва. Сенем се опитва да успокои мъжа си.