Тв новини

Ето какво ще видим днес (23-ти октомври) в „Една жена“

Сарп пита Незир дали е дошъл, за да се увери, че живеят в мизерия и е предал всичките си пари на Суат. Незир е учуден от казаното, но Бахар вика Сарп, за да говорят за снимките. 

Звъни се на вратата, а Джейда отваря. Тя вижда Емре, който води Арда. Джейда сяда, плачейки на стълбите, и прегръща детето си. 

Сарп обяснява на Бахар, че снимките са лъжа. Ариф иска да се намеси, но Късмет го възпира.

Сарп и Бахар си крещят на улицата, а Енвер се намесва да спрат. Сарп се разплаква и упреква Бахар, че вярва на Ширин, но на него не. Убеден е, че още обича Ариф, а Бахар се нахвърля и го удря, заявявайки, че го ненавижда. Енвер успява да я дръпне. 

Сарп вижда Ширин, а тя се плаши и бута човека по обрязването. Отвеждат го в болница. Идва друг човек, който да кръцне Дорук. 

Емре опитва да заговори Арда и му предлага бонбон. 

Суат съобщава на Мюнир, че в понеделник Пъръл и децата отлитат за Лондон. 

Сарп опитва да благодари на Ариф, че с Късмет са го изкарали от затвора. Ариф отвръща грубо и намеква за отношенията на Ширин със Сарп. Двамата се сбиват, а Енвер и Хатидже ги разтървават. 

Ариф си тръгва, а Сарп се извинява за ситуацията. Ширин излиза и казва на Сарп, че е забравил да вземе подаръка от Ариф за Дорук. Сарп се вбесява и чупи играчката в земята.