Тв новини

Ето какво ще видим днес (21-ви септември) в „Намери ме“

Г-жа Маджиде и Тарък пристигат в болницата при Рейхан. Въпреки заплашителния поглед на Тарък, Елиф не иска да се отделя от пострадалата си приятелка. Хюмейра научава от Вилдан, че Маджиде е при Рейхан. Наранена, че майка й я е изоставила заради „една обикновена прислужница“, тя се заканва да вземе нещата в свои ръце. В болницата на Маджиде й прилошава и близките й я отвеждат извън лечебното заведение. Тарък и Елиф остават насаме, а малкото момиченце отново получава заплахи за живота си.

Г-жа Маджиде се прибира у дома и веднага понася нападките на дъщеря си. Елиф и Керем получават добри новини за състоянието на Рейхан, но девойката продължава да се бори за живота си. Елиф не престава да се моли за приятелката си, а Керем дарява кръв. Маджиде заставя Хюмейра да не се държи инфантилно, а тя от своя страна получава нервна криза и се затваря в стаята си.
 Парла идва в болницата при Керем и започва да го обвинява за прекаленото внимание, което отделя на Рейхан. Той обаче й заявява, че няма право да се меси в живота му, и я отпраща. Парла се разстройва и отива право при Хюмейра. Елиф е допусната в интензивното отделение при Рейхан. Маджиде започва да се самообвинява за поведението на дъщеря си. Бирдже отново получава критики от Юнус за скиците си.