Тв новини

Ето какво ще видим днес (19-ти октомври) в „Приказка за Бодрум“

Узай предлага услугите си да откара Йълдъз вкъщи, но тя отказва. 

Узай кани Аслъ, Атеш и Келебек на своя рожден ден. Атеш не иска, но Аслъ и Келебек много настояват.

Йълдъз не иска децата й да се месят в работите по развода. Те виждат, че Гьозде се е върнала и Атеш настоява да отиде и да я изгони. Йълдъз решава тя да стори това, но Атеш избързва и забелязва, че един човек събира нещата й.

Фарълъ споделя със Сюха, че преди 20 години Йълдъз е била бременна, като е избягала от него. Сюха му казва, че за всяко нещо си е имало причина. Фарълъ е ядосан, защото любимата му не му е казала за детето.

Узай кани Рана на рождения си ден. Тя му е обидена, но той успява да я убеди, че Аляра се е затъжила за нея. 

Узай съобщава на Аляра, че ще направи страхотно парти. Поканил е и Атеш. Тя не вярва, че младежът ще дойде.

Вечерта Аслъ си ляга и вижда на шкафчето си плик със снимки на майка й. В писмото е написано, че съвсем скоро ще се видят. Аслъ пише на Узай, да не си играе с нея. Тайният обожател й съобщава, че просто иска тя да е щастлива.

Аляра настоява да види Узай в кой сайт за запознанства се рови. Той се ядосва. 

Йълдъз е съкрушена. Су я вижда и сяда до нея. Моли я да сподели с нея. 

Узай говори с портрета на майка си, че на следващия ден ще запознае Аслъ с майка й.

В колата Ферди се е скрил и когато Атеш и Келебек се качват, той казва, че са взели момичето.

Юсуф пита жена си как дъщеря им е отишла на гръцкия остров. Ела иска той да не се меси и да остави девойката на мира. Юсуф заявява, че ще накара Сюха да си плати. 

Момчетата отиват в пицарията на диригента. Ферди им показва бележката, оставена от Айлин.

Еврен чака Фарълъ в ресторанта. Той иска да си довърши историята за Йълдъз. Еврен разказва на Фарълъ, че когато жена му е направила аборт, той е бил с нея. Фарълъ му отговаря, че няма да му остави Йълдъз втори път. Еврен признава, че Сюха е знаел за състоянието на Йълдъз. Фарълъ се ядосва и го удря.

Келебек настоява учителят да им даде работа, за да разработят заведението му. Предлага му да наеме Ферди като сервитьор.

На сутринта Аслъ е при Келебек. Той я пита защо е разстроена. Тя му обяснява, че тайният й обожател е говорил истината. Изпратил е снимка на майка й. Аслъ много се страхува, че трябва да се види с нея. Не знае какво да направи като я срещне. Келебек я съветва да направи това, което й подскаже сърцето. Аслъ не смее да сподели с Атеш, защото не иска той да я разпитва за „Северното сияние“.

Атеш отива при Келебек. Вижда там Аслъ и я поздравява. Келебек настоява да излязат, за да се облече, но Атеш захваща темата за момичето, в което е влюбен приятелят му. Аслъ споделя, че не знае Келебек да е имал гадже с името Езра