Тв новини

Ето какво ще видим днес (19-ти март) в „Малки убийства“ Епизод.48

Мерве известява Серхан, че Томрис ще идва на вечеря. Той отказва да присъства.

Арзу тръгва да паркира колата си, а един мъж започва да ѝ свирка, че няма време да я чака. Арзу го поставя на място пред очите на Мехмет, който е доволен от решителността на бившата си.

Мехмет е във фирмата при Арзу и я поздравява. Признава, че се гордее с нея, и предлага да пият кафе. Арзу се съгласява.

В заведението Мехмет казва на Арзу, че е великолепна жена, а той се е държал идиотски. Моли я да преодолеят всичко и да се съберат отново. Пелин ги прекъсва като звъни на Арзу.

Пелин предлага на Оя и Арзу да излязат по женски. Изтъква, че желае да се забавлява без вещицата Мерве.

Мерве приготвя богата трапеза за Томрис, която пристига и търси Серхан. Мерве отново се обажда на Серхан и го заставя да дойде.

Оя, Пелин и Арзу излизат на бар и се наливат с алкохол. Накрая се напиват и виждат един мъж да се държи зле с приятелката си. Правят му забележка и го заливат в лицето, а той става да се разправя с тях. Охраната ги изкарва навън.

Мехмет е на ресторант с Бурджу и решава да скъса с нея, но се отказва след думите, които чува от нейната уста.

Серхан иска да признае на Томрис, че с Мерве се развеждат, но кралицата на Сармъшък не му дава думата и постоянно го прекъсва.

Арзу признава на Оя и Пелин, че Мехмет я е целунал. Трите решават да не се прибират и сядат край морето с бутилка в ръка. Не спират да се наливат, а накрая отиват в дома на Мерве. Започват да ѝ се подиграват заради назидателния тон.

Пелин заявява, че ще разкаже на Серхан за игричките на Мерве. Става и започва да го търси из къщата.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.
Exit mobile version