Тв новини

Ето какво ще видим днес (18-ти март) в „Навсякъде ти“ Епизод.43

Демир вика Селин в кабинета си, за да я попита как е. След като тя излиза от офиса, Бурак влиза при Демир и го заставя от тук нататък да го уведомява, когато иска да се среща с хора от екипа му. Двамата повишават тон, а Ейлюл се намесва в спора им. Демир заявява, че е запознат с действията им, а Бурак за малко не налита на колегата си.

Вечерта Демир се отбива при Селин. Двамата сядат да поговорят, но на вратата звъни Лейля и сяда при тях. Малко по-късно идва и Майсторът. Бъдещите младоженци се поддават на напрежението и си казват тежки думи, а Селин и Демир се опитват да ги успокоят.

След като си тръгват, Демир и Селин остават насаме и се целуват.

Селин не може да преглътне егото си и въпреки че изгаря по Демир, предпочита да стои далеч от него.

Бурак идва пиян при Ейлюл, а тя го укорява за състоянието му. Той, от своя страна, я обвинява, че все още обича Демир. Засегната от думите на Бурак, Ейлюл звъни на Демир и го моли да дойде.

Бурак, от своя страна, чува Ейлюл и моли за същото Селин. Той слиза в колата, а Селин чука на вратата, докато Демир и Ейлюл са заедно и разговарят.

Демир отваря на Селин, а гледката, която се открива пред нея, я вкарва в заблуда. Селин си тръгва силно разочарована, а любимият ѝ се опитва да я спре.

Демир се връща бесен при Ейлюл и търси Бурак. След това отива до къщата и звъни на Селин с молба да го изслуша.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.