Тв новини

Ето какво ще видим днес (18-ти март) в „Малки убийства“ Епизод.47

Едип посещава Мерве в дома ѝ. Тя му заявява, че с Оя са си заслужили всичко, което им се случва. Едип я хваща за ръка и я кара да го погледне. Иска да му разкаже за проблемите си. Мерве се разплаква и признава, че не е добре. Едип я прегръща, а след секунди тя се осъзнава и го отблъсква. Нарежда му да се маха и от яд започва да удря ножа в плота.

Адвокатката намеква на Мерве, че Серхан е поискал развод, защото най-вероятно се е влюбил в друга жена, която го разбира.

Мерве си спомня как е оставила любовно писмо на Едип в шкафчето му, а той го е скъсал.

Мерве прави от своя чийзкейк и посещава Оя. Казва ѝ, че иска Едип да се махне от клуба. Оя я пита коя е, за да го гони – вече не е в ръководството. Мерве я предупреждава, че е съпруга на Серхан и да не я предизвиква. Оя заявява, че ще я предизвиква колкото си поиска, а Едип ще остане в клуба и Мерве няма власт над всичко.

Мерве си тръгва, а Оя изхвърля чийзкейка ѝ. Лекарката отива при Едип и го предупреждава да не напуска клуба, защото няма да позволи на Мерве отново да надделее.

Оя посещава Серхан в хотела, в който е отседнал, и го упреква задето не се сеща за нея и не ѝ се обажда. Признава му, че няма и миг покой заради него и не може да си намери място. Серхан се усмихва и иска да знае дали много ѝ е липсвал. Милва я по лицето и ѝ казва, че гневът я прави красива и обича да я дразни.

Оя обяснява на любимия си, че все още не се е развел с Мерве и не желае да ги виждат заедно, защото не е редно.

Пелин е изписана и е на покупки. Прибира се и съобщава на Тайлян, че ще посети Оя, за да ѝ се извини.

Пелин се оправдава пред Оя, че си е изкупила греха от миналото, като е опитала и тя да се самоубие. Оя отвръща, че не е същото. Иска да знае какъв е проблемът и какво е намислила отново. Пелин ѝ задава въпрос какво мисли за Серхан, а Оя замръзва. Пелин разчита реакцията ѝ като потвърждение на това, което си мисли. Оя се изнервя, а Пелин си тръгва доволна.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.