Тв новини

Ето какво ще видим днес (17-ти септември) в „Приказка за Бодрум“

Истанбул

Атеш получава съобщения от приятелите си, че Аляра е много зле. Тръгва да я търси в мегаполиса. Открива я дрогирана в тоалетната на един клуб и я измъква от там.

Измир

Аслъ се настанява в общежитието на университета в Измир. Келебек й помага, но Шуле му звъни по телефона. Става въпрос, че Фарълъ е изчезнал след случилото се с Йълдъз.

Аслъ разказва на Келебек що за човек е Еврен, започвайки от момента, когато е трябвало да му каже истината за баща му. Еврен се хвали, че Йълдъз го е поканила на вечеря и прекъсва разговора им с Аслъ. Момичето тогава не е успяло да му каже. Аслъ признава на Келебек, че Еврен изневерява на жена си с Гьозде. Сигурна е в това, защото ги е видяла.

Остров Кьос (Гърция)

Фарълъ е на гости у свои приятели на острова. Дави мъката си с алкохол, тъй не може да преживее скандала с Йълдъз, който са имали. Споделя с приятеля си, че тя го смята виновен за всичко. Внезапно решава да се върне в Бодрум и да даде на Йълдъз медальона, предназначен за нея.

Бодрум

Йълдъз е разстроена и плаче. Оправдава се пред дъщеря си, че това е от лука, който реже.

Су се обажда на Келбек. Той не й вдига, а тя е много самотна. Йълдъз пита дъщеря си дали обича това момче. Тя се задавя от изненада.

Аслъ се притеснява дали Атеш ще я разбере. Келебек предлага да се върнат в Бодрум, за да решат този проблем.

Аляра не иска да се върне с Атеш в Бодрум. Мисли си, че той я мрази. Пита го къде е сгрешила. Аляра казва на Атеш, че е влюбен в Аслъ. Той мълчи. Аляра продължава, че няма дом в Истанбул и дори не се е записала в университета. Заявява му, че ако още веднъж я изостави, ще я намери на боклука.

Фарълъ се среща с Йъдъз. Тя го пита дали не е била права. Фарълъ иска да разбере какво е преживяла любимата му, след като са се разделили. Тя му припомня, че й е изневерил с една гъркиня. Била е принудена да си тръгне, защото е била бременна. Фарълъ й дава колието, което носи повече от 20 години. Казва ѝ, че е време тя да го носи или пък да го закопае. Признава, че през всичките тези години непрестанно я е обичал.

Су получава съобщение от Дженк, че са одобрени за Америка.

Келебек пристига в Бодрум.

Гьозде е разказала на Йълдъз и тя е изгонила Еврен. Двамата живеят заедно, но той вече няма шансове да се върне при жена си.

Келебек се крие от Су.

Аляра се прибира вкъщи. Признава на Рана, че нарочно е подготвила всичко, за да си върне Атеш. Рана споделя с приятелката си, че Дженк и Су заминават да учат заедно в Америка.

Аслъ не може да се свърже с Атеш. Пише в дневника си, че е влюбена в него.

Дженк е уредил почти всичко за заминаването им за Америка. Рана разказва на Атеш, че Дженк ще заведе Су в Америка. Заявява, че Су лъже майка си и него.

Йълдъз не иска Фарълъ да научи, че го е напуснала бременна. За да се пази тази тайна, тя иска Еврен да се върне вкъщи.