Тв новини

Ето какво ще видим днес (17-ти март) във „Вятърничав“ Епизод.48

Миран получава съобщение от Реян, че иска да се видят и да поговорят. Младежът веднага тръгва, а Фърат се опитва да го спре, предупреждавайки го, че рискува живота си.

Миран обаче е непреклонен. Тръгва с колата си и отива при люлката, където го очаква Реян. Девойката се затичва и прегръща любимия си.

Реян пита Миран дали все още е в сила предложението му за брак. Миран й отвръща, че ще иска да бъде негова до последния си дъх.

Реян казва на Миран, че не може да забрави миналото, но ще му даде шанс да излекува раните й.

В знак на любов Миран дава на Реян единственото си нещо, останало от майка му – нейния пръстен.

Младежът понечва да целуне любимата си, но тя се отдръпва. Миран казва на Реян, че ще го направи, когато се почувства готова.

Двамата пристигат в конака на Асланбей. Цялото семейство остава шокирано, когато вижда Реян.

Хванал за ръка любимата си, Миран заявява на всеослушание, че от тук насетне ще трябва да толерират Реян като негова законна съпруга.

Султан първа се нахвърля срещу Миран, но Гьонюл я спира, напомняйки й, че след развода си тя вече не е снаха, а дъщеря в този дом.

Изненадващо, Азизе се съгласява Реян да остане в конака, но при положение, че не говори с никого от Шадоулу.

Миран заявява, че още утре с Реян ще сключат брак и ще си тръгнат от конака. Азизе се опитва да спре внука си, но Миран е категоричен, че не може да живее със семейството си под един покрив.

Султан упреква Гьонюл, че подписвайки документите за развод, е позволила всичко това да се случи. Младата жена успокоява майка си, че скоро и за тях ще дойдат светли дни.

Миран връща Реян в близост до чифлика. Зехра посреща дъщеря си и я укорява, че се е срещала с Миран. Ярен дочува разговора им и веднага отива да докладва на дядо си.

Насух се нахвърля с викове върху Реян. Посяга да я удари, но Хазар го възпира, предупреждавайки го никога повече да не вдига ръка на дъщеря му.

Джихан се намесва в разговора и налива масло в огъня, заявявайки, че е хванала Реян с Миран още преди няколко вечери. Хазар посяга на брат си.

Миран се качва в стаята на Гьонюл и й благодари, че е подписала документите за развод. Младата жена през сълзи признава на бившия си съпруг, че иска той да е щастлив.

Миран хваща ръката на Гьонюл и й казва, че винаги ще бъде до нея. Изказва съжаление, че не е могъл да отвърне на чувствата й.

Азизе и Миран се засичат в конака. Старата за пореден път заставя внука си да не забравя за клетвата си за отмъщение.

Хазар упреква Реян, че е постъпила неразумно, виждайки се с Миран. Девойката не сдържа сълзите си и моли баща си за извинение.

Гьонюл отива при Азизе и й държи сметка защо обещанията, които й е дала с подписването на документите за развод, не са се изпълнили. Господарката заставя внучка си да бъде търпелива.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.