Тв новини

Ето какво ще видим днес (16-ти октомври) в „Една жена“

Бахар заявява на Ариф, че не е знаела за преместването на Сарп в кооперацията. Ариф отвръща, че скоро ще го изхвърли от сградата. 

Бахар пристига в заведението и се запознава с майката на Емре. Тя казва на Бахар и Хатидже, че няма да работят в ресторанта и да се махат. Бахар я предупреждава да си мери приказките и да не се държи по този начин. Хатидже също избухва срещу Фериде, след като тя обижда Бахар. 

Фериде упреква Емре за бременността на Джейда и че е наивен като мисли, че тя няма да се възползва от парите му. Фериде иска адреса на Джейда, но Емре я игнорира и си тръгва. 

Ариф заплашва Сарп да се маха от кооперацията, но той е непоколебим и отвръща, че няма да ходи никъде. Юсуф ги разтървава. Ариф изтъква пред Сарп, че Бахар го обича и продължава да носи колието, което той ѝ е подарил. 

Ширин се изплюва в кафето на Джейда, но Енвер я кара да размени чашите. 

Хатидже и Бахар се прибират и лъжат Енвер и Джейда, че сами са решили да напуснат, но Ширин разкрива, че Фериде ги е изгонила, тъй като преди това Емре е говорил с Ширин и ѝ е разказал какво е станало. Ширин продължава, че Фериде се е вбесила, след като е разбрала, че Джейда има син от Емре. 

Дорук кани Ариф на обрязването, а той приема пред Сарп. 

Сарп показва на Нисан и Дорук стаята, която е обзавел за тях. Децата са на седмото небе.