Тв новини

Ето какво ще видим днес (16-ти март) във „Вятърничав“

Реян отива при Хашмет ага, а той й обяснява, че в случай че не се постигне примирие между Шадоулу и Асланбей чрез брак, е неизбежно да се пролее кръвта на Азат и Миран.

Реян остава шокирана и не сдържа сълзите си. Девойката отива в конака на Шадоулу, където открива Азизе.

Реян укорява бабата на Миран, че продължава с отмъщението си, като дори е готова то да вземе жертви. Двете се изправят една срещу друга, а Азизе заявява на Реян, че никога няма да я приеме в семейството си като снаха.

Хандан посреща Реян и я пита дали е успяла да спаси живота на Азат. Девойката споделя с Мелике, че трябва да пожертва себе си, за да не се пролее кръвта на хората, които обича.

Азат категорично отказва на баща си да отиде да живее при другия си дядо. Реян отива при братовчед си и го моли да замине. Азат склонява.

Миран заставя Фърат да премахне запора и да върне конака на Шадоулу.

Азизе се засича с Гьонюл и я пита защо все още не е подписала документите за развод. Младата жена отива в стаята си, взима листа и го връчва на баба си.

В този момент Миран слиза по стълбите и настоява за обяснение. Азизе е категорична пред внука си, че Гьонюл сама е пожелала да се разведе с него.

Миран казва на Азизе, че ще отиде да говори с Насух и ако трябва, ще поиска извинение от него. Старата побеснява и се нахвърля с викове на внука си.

Елиф се опитва да спре Миран, опасявайки се, че братовчед й ще бъде убит от врага.

Миран се качва в колата си, а на завоя непознати мъже пресрещат пътя му и започват да стрелят с автомати. Асланбей излизат на улицата и виждат, че автомобилът на Миран е надупчен от куршуми.

Реян усеща, че нещо се случва с любимия й.

Всички излизат на улицата, а Фърат се доближава до шофьорското място и установява, че Миран е успял да се спаси.

Насух разбира за покушението над Миран и се нахвърля на Джихан, обвинявайки го, че е пристъпил думата му.

Реян дочува спора им и се свлича безпомощна. Джихан е категоричен пред семейството си, че не е замесен в престрелката.

Реян се опитва да се свърже с Миран, но безуспешно. Тръгва да търси любимия си, но Мелике я спира и се опитва да я успокои.

Миран се връща в конака невредим. Азизе обвинява внука си, че рискува живота си заради враговете им. Старата нарежда на хората си да намерят мъжете, посмели да посегнат на внука й.

Фърат се свързва с Мелике и Реян и ги осведомява, че Миран е добре. Реян не сдържа сълзите си.

Миран получава съобщение от Реян, че иска да се видят и да поговорят. Младежът веднага тръгва, а Фърат се опитва да го спре, предупреждавайки го, че рискува живота си.

Миран обаче е непреклонен. Тръгва с колата си и отива при люлката, където го очаква Реян. Девойката се затичва и прегръща любимия си.

Реян пита Миран дали все още е в сила предложението му за брак. Миран й отвръща, че ще иска да бъде негова до последния си дъх.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.