Тв новини

Ето какво ще видим днес (13-ти януари) в „Истинска любов“

Клара, засрамена, се опитва да обясни, но Манел няма как да разбере, че е станала престъпничка. Слага й белезници и я води в полицейското управление. Себастиао разпитва служителите, но никой не може да идентифицира нападателите. Даниела и Едуардо са в шок, особено тийнейджърката. Тя казва, че сред тях е имало жена, която е говорила с нея. В централата на управлението Манел се опитва да накара Клара да говори, но тя иска да се обади на Афонсо. Виждайки я в беда, той я оставя да се обади на високоговорител. Афонсо е с Лобо и той слуша разговора. Клара казва, че е арестувана и моли да й изпратят адвокат. След като затваря, Клара отказва да говори и въпреки че Манел я съветва да им сътрудничи, тя не си отваря устата от страх какво може да се случи с Афонсо.

Пилар пристига и е смаяна да види племенницата си там. Тя се опитва да я накара да говори, но Клара отново мълчи. Пилар се опитва да разбере дали синът й също е замесен в нападението, но Клара отрича, че Рикардо и Афонсо имат някакво участие. Разочарована, Пилар казва, че сестрите й са по-добре далеч от нея и Клара е тъжна, че леля й ще каже всичко на баща й. Даниела и Едуардо разказват на Франсишка и Марта какво се е случило. Лобо успокоява Афонсо.

Манел завежда Клара в килия и тя го моли да не я оставя там сама. Тя казва, че е искала всичко помежду им да е различно. В Сао Томе Едит моли Габриел да не се отказва от обучението си. Долорес забелязва, че Нуно не спира да пие. Жизела кани Томане на бала, а Лилиана, побесняла, я нарича дебела. Ирен се поддава на съблазняването на Раул и те се целуват в чайната.

Диана реагира много зле на новината за развода на родителите си. Тя се чувства все по-изгубена. Адвокатът, нает от Лобо, разговаря с Клара. Той се опитва да разбере как може да я защити и пита дали инспекторът някога е загубил зрителен контакт с нея. Клара казва „да“ и те се съгласяват тя да каже на съдията, че е била принудена от беглец да облече гащеризона и маската. Едуардо приема новината за ареста на дъщеря си с голяма загриженост. Франсишка го съветва той да каже на момичетата, преди да го разберат от друг. Марта и Даниела не вярват, че сестра им е крадла и Едуардо решава да отиде в полицейското управление.

Жизела забелязва Нуно и пита леля си кой е. Долорес казва на глас, че Нуно не се интересува от никого и той я чува, след което избухва срещу нея. В полицията Едуардо моли Пилар да се види с дъщеря си, но тя отхвърля молбата му, защото не се съмнява, че Клара е замесена в нападението.

Манел отива да отведе Клара от килията, за да я заведе при съдията, и признава, че не му харесва да я вижда там. Клара се защитава, когато той я нарича лъжкиня и гарантира, че тя няма алтернатива. Казва, че никога не го е забравяла, приближава се и го целува. Манел я придърпва към себе си и я целува. Манел обаче накрая я отблъсква, когато си спомня, че трябва да я заведе при съдията и се страхува, че Клара го манипулира.

В съдебната зала прокурорът иска превантивно задържане и когато защитникът разпитва Манел, той не може да навреди на Клара и казва, че не може да каже със сигурност, че Клара е същият човек, който е видял да напуска бижутерийния магазин, защото са загубили зрителен контакт. Заради това съдията пуска Клара на свобода и иска да се явява периодично, докато тече разследването. Клара поглежда Манел с благодарност.