Тв новини

Ето какво ще видим днес (06-ти октомври) в „Завинаги“

Есма е поканила Къймет на гости, за да поговорят за това, което се случва между Фикрет и Ипек. Къймет нарочно разкрива на Есма, че Окан е признал за чувствата си пред Ипек и Сюрея знае за това.

Есма си изкарва яда на Сюрея. Казва й, че когато му дойде времето, тогава ще й преотсъпи управлението на конака. Сюрея отговаря, че не е знаела, че някой е чул думите на Окан. Оправдава се, че не иска да се намесва в тези неща.

Когато разбира за Окан, Фикрет отива направо при Ипек и я кара да направи съдбоносен избор – дали още иска да се разведе с него.  

Фарук разбира от Сюрея за действията на Фикрет. Той споделя с Адем и двамата братя тръгват заедно да търсят Фикрет. Фарук моли Адем да се обади на Окан.

Фикрет споделя с жена си, че много я обича и я ревнува. Ипек му казва да си върви. Тя не иска да му обяснява, защото е бясна. Избухва и му заявява, че всичко й е омръзнало и няма повече сили.

Есма продължава да е притеснена, мислейки за поведението на Фикрет. 

Фикрет се връща при жена си, след като успокоява децата. Още веднъж й напомня, че я обича. Той си признава вината и я моли да му даде шанс, за да й покаже, че се е променил. Не иска тя да се отказва толкова лесно от семейството им. 

Фарук и Адем отиват при Окан. Фарук упреква прителя си за постъпката му. Окан настоява да обясни. Адем се ядосва и без малко да се сбият. Фарук се вбесява и гони Окан от фирмата, след това звъни на Фикрет, който не си вдига телефона. Адем се свързва с Фикрет, който му казва, че отива в офиса и после ще поговорят.

Гюнеш е накупила много неща за бебето на Дилара. Санем упреква приятелката си, че се е престарала.

Сюрея чака мъжа си да се върне от работа, но той не я забелязва и отива да говори с Есма. Казва на майка си, че е говорил с Фикрет и Окан.

Фарук укрепва Сюрея, защото нищо не му е казала. Сюрея се оправдава и му отговаря, че на никого нищо не е направила. Фарук я предупреждава повече да не се прави на герой и това да е за последно.