Тв новини

Ето какво ще видим днес (03-ти декември) в „Черна птица“

Бора получава обаждане от Зеки и нарежда да бъде проследен последния сигнал от телефона на Картал. На следващата сутрин Дила отива у Кузгун и му казва, че приема да се оженят. Двамата отиват в общината да подпишат документите. Кузгун уверява Дила, че когато се отърве от Бехрам, ще се разведат. Тя, от своя страна, го моли да не разкрива на никого, че бракът им ще е фиктивен, и го заставя да се преструва пред всички, че са щастливо женени. Заявява му, че ще живеят заедно със семейството й. Отбелязва, че това никога няма да бъде истински брак, но пред другите трябва да изглежда такъв.

Бора се обажда на Дила и й казва, че знаят къде е Али, като я моли в никакъв случай да не се омъжва за Кузгун. В същото време Картал се промъква при Али и го развързва. Двамата обаче са хванати от Джихан, който насочва пистолет срещу тях. Али му казва, че Картал е братът на Кузгун, но точно тогава пристигат хората на Бора, които започват престрелка. Джихан успява да избяга, но Тео твърдо възнамерява да убие Картал. Али се опитва да го спре, но Картал го прострелва. Тео пада на земята в критично състояние, а по-късно умира.

Бора се обажда на Дила точно преди да положи подписа си в брачното свидетелство, но телефонът й е изключен. Церемонията приключва и Кузгун и Дила вече са законни съпруг и съпруга. В същото време, Дила си спомня как докато е била в прокуратурата се е срещнала с Кудрет Сизиноолу – главен комисар в отдел „Борба с престъпността“, която я е заставила да разкрие Бехрам и бизнеса му, ако иска да спаси професията, бизнеса и цялото си семейство. Оказва се, че именно Кудрет я е накарала да се омъжи за Кузгун. Дила е принудена да влезе в новото си амплоа на къртица на полицията.

Кузгун получава обаждане от Джихан, че Али е освободен, а Картал е бил на мястото на престрелката. Бесен, той отива право при брат си и му иска обяснение. Картал заявява на Кузгун, че Али му е помогнал, след като Мерием е изгорила парите за застраховката, като го уверява, че просто се е опитвал да го спаси, след като е видял, че го отвличат. Кузгун го предупреждава да стои далеч от Али.

Тялото на Тео е върнато на Бора. Али му казва, че приятелят му е убит от Джихан, скривайки че истинският извършител е Картал. Бора изпраща хората си да му доведат Джихан. Кузгун казва на Фюсун, че се е оженил, а тя реагира с разочарование. Опитва се да я отпрати, но Фюсюн настоява да остане. Картал не може да си прости, че е убил човек, и непрестанно се измъчва от угризения на съвестта. Дила идва на посещение при Ръфат и му казва, че се е омъжила за Кузгун. Ръфат не може да повярва на думите й и настоява, че го е направила по нареждане на Бехрам. Дила обаче му отвръща, че наистина обича Кузгун. Ръфат реагира остро и й заявява, че от днес нататък тя няма баща.

Картал открива Джихан на бесило с въже около врата си. Успява да го развърже, но в същото време Бора се появява в склада и се изправя очи в очи с Кузгун. След като разбира, че Дила все пак е решила се ожени за най-големия му враг, Бора не сдържа сълзите си. Междувременно, Дила събира цялото семейство и им заявява, че се е омъжила за приятеля си от детството. В началото Али смята, че това е шега. Шермин, също като Ръфат, пита Дила дали това е план на Бехрам. Дила обаче е категорична, че наистина обича Кузгун. Али побеснява и взема пистолет, който насочва към главата на Кузгун. Дила го предупреждава, че ако убие Кузгун, ще убие и нея. Али сваля оръжието, а Дила и Кузгун си тръгват.