Тв новини

Ето какво ще видим днес (02-ри април) в „Малки убийства“

Пелин изпитва Арзу дали ще я излъже за срещата ѝ с Мерве в клуба. Арзу се досеща и вмята, че са се видели. Блондинката за малко не издава Оя и Серхан, но се стърпява.

Бурджу посещава Мерве и ѝ казва, че Оя е започнала да я дразни. Иска да я сложат на мястото ѝ и да приключат с нея. Интересува се дали има слабо място, за да я уличат в нещо. Мерве отвръща, че всеки има слабо място, и се заема да го уреди.

Мерве кара Бурджу да проникне в дома на Арзу и да вземе чувала ѝ. В замяна кралицата на Сармъшък обещава да се обади на Нихал и къщата да стане притежание на учителката по пилатес. Всъщност Мерве се прави, че говори с Нихал, а Бурджу ѝ вярва.

Арзу излиза да пазарува, а Бурджу влиза в къщата ѝ и намира чувала на Мерве. По пътя среща брокерката и научава, че Мерве изобщо не е говорила с нея.

Бурджу се обръща срещу Мерве и дава чувала с доказателства на Пелин.

Пред Мерве Буржу лъже, че не е могла да открие това, което иска.

Мерве се принуждава сама да отиде до Арзу и да поиска своето. В замяна я известява, че е решила проблема ѝ и Бурджу няма да се нанесе в Сармшък.

Арзу не открива торбата, а Пелин се снима с чувала и праща снимка на Мерве. Мерве пита Арзу дали е дала чувала на Пелин.

Арзу е объркана, а Мерве се досеща, че Бурджу я е преметнала. Свързва се с Нихал и научава, че двете са се видели по-рано.

На тръгване Мерве заявява на Арзу, че лекар на Бурджу е Оя.

Арзу иска сметка от Пелин. Блондинката разбира, че торбата е била в къщата на Арзу и така е изнудвала Мерве.

Пелин разкрива на Арзу, че Бурджу е влязла в дома ѝ, за да вземе вещите на Мерве. Пелин отказва да върне взетото на Арзу, защото има план.

Мехмет, Серхан и Тайлян се събират на барбекю в дома на Пелин. Блондинката вика и Оя, за да се видят със Серхан.

Пелин споделя с Оя, че опитва да ѝ помогне и да я събере със Серхан. Тайлян вижда Оя и тя е принудена да остане.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.