Тв новини

Ето какво ще видим днес (01-ви март) във „Вятърничав“ Епизод.36

Фърат се опитва да убеди Миран да се откаже от Реян. Младежът обаче е непреклонен. Решен е отново да се срещне с любимата си и да я помоли да го изслуша.

Султан отива при Гьонюл и я предупреждава да не се доверява на баба си Азизе. Категорична е, че старата не обича никого, освен себе си.

В същото време Азизе привиква Фърат и му припомня, че никога не го е делила от внуците си. Заставя го да се подчинява само на нея и да не се поддава на Миран относно разпореждането с имуществото на семейството.

Султан причаква Фърат пред стаята на Азизе и му напомня, че не е Асланбей и никога няма да бъде.

Гьонюл се среща с Ярен и научава, че Насух се е съгласил Реян и Азат да се оженят. Законната съпруга на Миран е на седмото небе от щастие.

В конака Шадоулу Реян получава подарък от Миран – кутия с камък и бележка. В нея младежът пише на любимата си, че я чака отвън. Реян си спомня как след сватбата Миран й е обещал да срутва всички камъни по пътя им.

Хазар вижда, че Миран чака пред конака, и му се нахвърля. Младежът заявява, че няма да си тръгне, докато не види Реян. Категоричен е, че не е знаел за действията на баба си.

Хазар намеква на Миран, че по нищо не прилича на майка си Дилшах, която за него е била ангел. Момчето не издържа и налита на бащата на Реян.

На сутринта Миран се прибира в конака. Гьонюл го очаква, но той я подминава. В същото време Реян и Азат се подготвят за сватбата си.

Насух се свързва с един от хората си, който му докладва, че не е успял да убие Реян, тъй като не е излизала сама от конака. Старият побеснява, когато разбира, че внучка му отново се е срещала с Миран, и нарежда Реян да бъде ликвидирана веднага след къната.

През сълзи Зехра пита Хазар дали се е оженил за нея по любов. Той й отвръща, че с времето са успели да се обикнат, и я прегръща.

Миран влиза тайно в конака и се среща с Реян. Девойката предупреждава съпруга си, че ще вика. Показва му сватбената му снимка с Гьонюл и му казва да върви при жена си.

Миран е съкрушен. Връща се в конака на Асланбей и заявява на всеослушание, че ще се разведе с Гьонюл.

Законната съпруга на Миран се свлича в краката му и го моли да не разтрогва брака им. Пита го дали го прави заради Реян, чиято къна е след няколко часа. Миран остава безмълвен.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.