Тв новини

Ето какво ще видим днес (01-ви април) в „Намери ме“

Жулиде е съсипана, след като вижда Шафак и Алев да се държат за ръце. Емирхан веднага забелязва, че майка му е тъжна, и я прегръща.

Мустафа тръгва по следите на Тарък. Детективът го вижда да разговаря със съмнителни типове в краен квартал и ги проследява.

Мустафа открива, че във въпросния квартал преди време е била укривана Мелек.

Детективът веднага навързва нещата и се досеща, че Мелек като съпруга на Юсуф е негова единствена наследница.

Мустафа вече е сигурен, че Тарък е замесен в катастрофата и последвалото безследно изчезване на Мелек и Елиф, и е решен да докладва на Маджиде.

Служител занася в имението копия на плакатите от рекламната кампания с Елиф.

Малкото момиченце ги взима със себе си, обнадеждено, че единствено с тях ще успее да открие майка си…

Вилдан отново се оплаква, че е затрупана с домакинска работа. Свързва се с Йълдъз, която обаче й казва, че болестта й се е обострила и й е невъзможно да се върне в имението.

Маджиде също се чува с Йълдъз и преценя, че ще й е нужна нейна постоянна заместница. Пред Мелек се отваря нова възможност да се върне в имението.

Мустафа пристига в имението и се среща с Маджиде.

Докладва й какво е видял и разбрал, а госпожата решава да предприеме действия срещу зет си, за да го разобличи пред всички и да го изправи пред съда.

Маджиде предпочита да не прибързва и да изчака, докато събере достатъчно доказателства срещу Тарък.

Елиф отново върши домакинската работа в имението сама…

Докато забърсва един от гювечите, се досеща, че може да разлепи останалите плакати от кампанията из квартала, за да може майка й да я види, познае и намери.

Вечерта момиченцето излиза тайно от имението, но изпуска един от плакатите точно пред входната врата.

Рано сутринта Мелек пристига в имението, а Вилдан отива да я посрещне. Дали двете ще видят рекламния постер с лицето на Елиф?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.